Willem II, Sinterklaas, Peacock, funky market en meer: dit zijn onze leukste weekend uittips!

Heb je nog geen plannen gemaakt voor het weekend? Geen paniek! Zoals altijd tippen wij je met onze weekend uittips. Trommel je vrienden maar weer op, want er is genoeg leuks te doen dit weekend! Lees snel verder.

Vrijdag 1 december 

Willem II – FC Emmen

Op vrijdag 1 december staat de wedstrijd Willem II – FC Emmen op het programma in het Koning Willem II Stadion. De aftrap is om 20:00 uur. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar, dus bestel ze snel! Weet de Tricolores de goede reeks vast te houden?

Tilburg Trappers – EV Füchse Duisburg

Een thuiswedstrijd van Tilburg Trappers is een fantastisch uitje. Een wedstrijd van Tilburg Trappers zit namelijk vol met snelheid, ijs, flinke body checks en veel meer! Rondom de wedstrijd is er weer van alles georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld een drankje doen in de Biergarten en kun je natuurlijk ook een lekker hapje nuttigen: er is altijd wel iets te toen bij Tilburg Trappers!

Zaterdag 2 december

Live op het podium bij Pathé: Sinterklaas en het snoepjesmysterie

Het lijkt een jaar zonder problemen te worden voor Sinterklaas en zijn Pieten. Alle cadeautjes zijn ingepakt, de mijter en het boek zijn niet gestolen en miljoenen snoepjes liggen klaar om uitgedeeld te worden. Wanneer Sinterklaas het versgebakken snoep wil voorproeven, lijkt tóch niet alles op rolletjes te lopen en is er reden tot grote paniek. De Snoepjespiet zelf is zich van geen kwaad bewust en richt zijn pijlen enkel op een carrière als grote superster. Wanneer het Sinterklaasfeest op losse schroeven komt te staan en de Pieten worden gedwongen tot samenwerken met bijzondere, komt er hulp uit onverwachte hoek.

Peacock in Concert bij Poppodium 013

Frenchcore legende Dr. Peacock keert terug in 013 met zijn Peacock in Concert – In The Year 2222. Geniet van het volledige spectrum van frenchcore allemaal gecombineerd met klassieke muziek. Verwacht een avond vol met de beste uptempo muziek en toffe showelementen.

Grote Pietenhuis bij Het Witte Kasteel

Sinterklaas en zijn Pieten nodigen jullie van harte uit voor een betoverende Kasteeldag op zaterdag 2 december! Kom en geniet van de magische sfeer, neem een exclusief kijkje in het Pietenhuis en ontmoet Sinterklaas! Samen met jou maken ze er een onvergetelijk bezoek van! Sinterklaas opent de deuren van het Witte Kasteel van 12:00 uur tot 16:00 uur! Het Koetshuis is speciaal voor deze Kasteeldag geopend. De entreeprijs is € 6,00 per persoon.

Pietenspeurtocht bij Klooster Nieuwkerk Goirle

Op 2 december vindt er een speurtocht plaats bij Klooster Nieuwkerk Goirle. De Pieten hebben namelijk spoedig hulp nodig bij het zoeken van de chocoladerepen, deze zijn namelijk gestolen! Kom jij ze helpen met het opsporen van de repen tussen 13:00 uur en 16:00 uur?

Zondag 3 december 

Sint & Santa editie Funky Market in Hall of Fame

Je sint- en kerstinkopen shop je op zondag 3 december bij de Funky Market tijdens de Sint & Santa editie. De Funky Market is een Tilburgse markt vol design, fashion, vintage, kunst, interieurspulletjes, ambacht, speelgoed, handgemaakte sieraden en veel meer. Extra tof: al het moois op de Funky Market komt van dertig makers uit Tilburg. Deze vierde editie is van 11:00 tot 17:00 uur in Hall of Fame. De entree is gratis.

Opening expositie bij Galerie de Roos

Deze decembermaand nodigt Galerie de Roos je van harte uit voor de expositie ‘Op zoek naar verbeelding’ van Marijke Andriese. De schilderijen van Marijke Andriese zijn te herkennen aan de grote diversiteit aan onderwerpen. De expositie ‘Op zoek naar verbeelding’ wordt geopend op zondag 3 december om 14.30 uur. Vanaf 14.00 uur zijn de deuren geopend.

Uit-agenda

Benieuwd naar meer uittips dit weekend of de komende weken? Neem dan vooral een kijkje in onze uit-agenda!