Voor een tientje naar Willem II

Vorige week zijn verschillende seizoenskaarthouders door Willem II blij gemaakt met een gratis shirt.  Naast deze actie voor onze SeizoenClubCard-houders zullen ze voor wedstrijd Willem II – SC Heerenveen ook mensen belonen die een los kaartje willen aanschaffen voor deze wedstrijd.

Alle vakken €10,-

In verlenging van de #tricoloresgaanvoor10 actie zullen alle kaarten voor de wedstrijd Willem II – SC Heerenveen maar € 10,- euro kosten. Wil je graag op vak O zitten? Dan kost een kaartje maar een tientje. Zit je liever in vak F? Dan betaal je ook maar een tientje! Ook de kaarten voor Ere Noord en Ere Zuid zijn maar € 10,- per stuk. Voor deze wedstrijd geldt een vrije verkoop! Neem dus je vrienden en familie mee en steun samen onze Tricolores om ze op weg naar de overwinning te helpen. Stoelen op de vakken E, L, M, O, EZ en EN zijn nog beschikbaar. Alle andere vakken zijn helaas al uitverkocht.

Vrije verkoop en kassa’s open

De kaarten voor Willem II – SC Heerenveen zijn te koop via www.besteljekaartje.nl en aan de receptie in het stadion. De receptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s geopend vanaf 17.00 uur.