Nieuws

Kwalificatiewedstrijd
Let op! Dit artikel is al 50 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II speelt deze week eerste oefenwedstrijd en je kunt erbij zijn

Nadat honderden Willem II supporters vorige week al een kijkje namen in het stadion tijdens de eerste training, kunnen ze deze week weer een stadionbezoek inplannen. Willem II start namelijk weer met wedstrijden spelen. Op zaterdag 8 augustus staat de eerste oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels op het programma. De wedstrijd start om 15:00 uur. 

Foto: Jules van Iperen

Willem II mag tijdens de oefencampagne weer een gedeelte van de stadioncapaciteit benutten om supporters te ontvangen. Er kunnen maximaal zo’n 4.000 supporters per wedstrijd naar het stadion om de richtlijnen van het RIVM te waarborgen. Er worden speciale familievakken ingericht en het is mogelijk om met vrienden op anderhalve meter van elkaar af te zitten. Daarover lees je meer op de website van Willem II.

Overigens is de wedstrijd enkel voor seizoenkaarthouders toegankelijk. Zij kunnen zich online aanmelden en mochten er teveel supporters zich hebben aangemeld, wordt er geloot. Dat is voor komende wedstrijd nog niet aan de orde. Ruim 500 supporters hebben zich tot dusver aangemeld. Wil jij je seizoenkaart bestellen? Ook dat kan online via de website van Willem II. De oefenwedstrijden zijn voor seizoenkaarthouders gratis te bezoeken.

Resterende oefencampagne

Willem II speelt in de voorbereiding minstens drie keer in het Koning Willem II Stadion. Ook deze wedstrijden zijn enkel voor seizoenkaarthouders gratis toegankelijk. We zetten de wedstrijden voor je op een rijtje.

Vakantie vieren in Tilburg

Wedden dat er nog genoeg plekjes in Tilburg zijn die jij nog níet kent? Plekjes waar je kunt picknicken, zwemmen, varen, eten, sporten, drinken, wandelen, skeeleren en nog veel meer. We hebben de beste tips voor je verzameld om vakantie te vieren in eigen stad.