Willem II Stadion in Tilburg twee dagen mega muziektempel

Klik hier voor de foto's van Tricolores in Concert 2009 >>>

Afgelopen weekend hebben bijna 43.000 uitzinnige bezoekers genoten van een daverend nieuw jaarlijks terugkerend evenement genaamd: “Tricolores in Concert” in het Willem II Stadion te Tilburg. Organisator Aangenaam Evenementen koos voor het Willem II Stadion en Bonheur Horeca Groep om de grootschalige publieks-, crew- en VIP-catering  te verzorgen.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Tilburgse voetbalclub was het Willem II Stadion het decor van 2 spectaculaire concerten met de meest uiteenlopende artiesten. Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Gerard Joling, Nol Havens, Jack Poels en Tren Belle Perez, maar ook Acda en De Munnik zetten het stadion compleet op zijn kop en  zorgden voor een geweldige meezing- en feeststemming onder het publiek.

“Dit was zo bijzonder! Na een week van opbouwwerkzaamheden stond een gigantisch podium en het grasveld was door middel van een zwevende vloer afgedekt. Het is altijd een hele onderneming om zo’n evenement te organiseren, maar als je dan de reacties van het publiek en de artiesten hoort, geeft dat enorm veel voldoening. Dit type event ontbrak nog in Brabant en we willen dit concert daarom graag volgend jaar weer organiseren in het Willem II Stadion!” aldus organisator Jeroen Rosenberg van het Tilburgse evenementen organisatiebureau Aangenaam Evenementen.

Voor de catering – in handen van Bonheur Horeca Groep – was dit concert een primeur. Directeur Ton Gimbrère reageert enthousiast: “We hebben al veel grootschalige evenementen mogen cateren zoals recentelijk de Zesdaags van Brabant, maar dit was toch wel een ander verhaal. Er komen heel wat andere zaken bij kijken als het om een publieksevent gaat. Verder zijn de hoeveelheden dranken en food voor zoiets natuurlijk enorm. Zo hebben we bijvoorbeeld 60.000 liter bier, 40.000 liter frisdrank, 25.000 broodjes, 4.000 kilo friet aan laten slepen en verzorgden we voor bijna 180 personen crew dagelijks alle maaltijden: van ontbijt tot middernachtsnack.

Organisator Aangenaam Evenementen heeft gekozen voor het Willem II Stadion en de huiscateraar: Bonheur Horeca Groep. Het organisatiebureau is mede-eigenaar van een skybox in het stadion en daardoor al regelmatig op deze locatie aanwezig. Jeroen Rosenberg, directeur Aangenaam Evenementen: “De samenwerking met Bonheur verloopt altijd prima, daarom hadden wij er al meteen vertrouwen in dat het met de organisatie van Tricolores in Concert ook goed zou verlopen.”

Klik hier voor de foto's van Tricolores in Concert 2009 >>>

Tricolores in Concert