Willem II start met nieuw trainingsconcept

willem II

Vanaf komend seizoen slaat de Willem II Voetbalacademie een nieuwe weg in. Afgelopen seizoen hebben ze er al even mee geoefend maar nu voeren ze het ook daadwerkelijk in. Het nieuwe trainen zal vooral gericht zijn op lichaamsbeheersing, balbeheersing, passen/trappen, synchronisatie, ritme, waarnemen en gestructureerde wedstrijd vormen.

Het nieuwe Willem II trainingsconcept

Dit onder het zogenaamde concept Cogitraining/Senseball. Deze methodiek is afkomstig van het Brein Centraal Leren en verder ontwikkeld binnen het voetbal door de Belg Michel Bruyninckx. Hij is onder meer consulent van de jeugdopleiding van AC Milan en FC Metz. Met dit nieuwe traningsconcept kun ook mee kennis maken want ben je geboren tussen 2002 en 2009, dan organiseren ze van 29 augustus tot en met 1 september vier TOP dagen. Tijdens deze TOP dagen kun jij meemaken hoe het is om voor Willem II te trainen.

Meer informatie

Denk je nu bij jezelf, ik wil meer weten over deze TOP dagen of wil jij je aanmelden? Voor meer informatie en inschrijving kun je kijken op de website: www.wiiva.nl/cogi-kampen.