Nieuws

WeAr Tilburg d'n Beitel
Let op! Dit artikel is al 293 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II supporters opgelet: Supporterscafé D’n Beitel toegevoegd aan WeAr Tilburg

Leuk nieuws voor Willem II supporters. Voor degene die een biertje voor en na de wedstrijden van Willem II in supporterscafé D’n Beitel missen: je kunt het café nu als aandenken op je borst dragen. D’n Beitel – van Bonheur Horeca Groep – is namelijk toegevoegd aan het sympathieke initiatief van WeAr Tilburg. 

WeAr Tilburg is een initiatief om horeca te ondersteunen. Pentekeningen van gevels van ruim 150 horecazaken worden op hoodies, t-shirts en totebags gedrukt en de winst gaat direct naar de horecaondernemer waar jij een item van koopt. Bonheur Horeca Groep kiest ervoor om de winst van de verkochte items van supporterscafé D’n Beitel niet te houden.

Schenking

Bonheur kiest er namelijk voor om de winst te schenken aan Willem II Betrokken (de maatschappelijke tak van Willem II) en Willem II supporters. “De horeca verkeert in een zeer moeilijke tijd. Toch willen we niet bij de pakken neer gaan zitten en juist nu investeren in de toekomst en in anderen. Daarom hebben wij besloten de ene helft van de opbrengst aan Willem II Betrokken te schenken, de andere helft investeren wij graag in een toekomstig feest voor Willem II-supporters,” vertelt Tim Wijdemans, algemeen directeur van Bonheur Horeca Groep.

Willem II Betrokken

Ook Suzanne Albregts, coördinator van Willem II Betrokken is heel erg blij met de actie. “Het is een mooi gebaar in onze fijne samenwerking waarmee de stichting haar bereik en maatschappelijke impact verder kan uitbouwen. Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, ook voor de doelgroepen van onze maatschappelijke projecten. Met het geld kunnen we deze doelgroepen toch nog een lichtpuntje bezorgen.”

Samenwerking met Stichting KingZine en Supportersclub Willem II

Ook stichting KingZine en Supportersclub Willem II zijn enthousiast over deze actie en doen graag een extra een duit in het zakje. Op het moment dat een lid van stichting KingZine of van Supportersclub Willem II een bestelling plaatst, doneren zij per bestelling €10,- extra. Ook daarvan gaat de helft naar stichting Willem II Betrokken en de andere helft in de spaarpot voor het supportersfeest.

Jan van den Dries (Supportersclub Willem II): “De Supportersclub Willem II ondersteunt het initiatief van harte omdat het toewerkt naar hetgeen ook ons ideaal is: een vol en kolkend Koning Willem II stadion waarin we onze helden op de groene mat weer als vanouds kunnen ondersteunen. Bovendien vinden we het erg passend om het geld enerzijds te besteden aan een goed doel via Willem II Betrokken en anderzijds een potje te maken voor een knallend openingsfeest als we weer met z’n allen naar ons prachtige stadion mogen.”

Ook stichting KingZine draagt graag haar steentje bij: “Wij zijn blij met een initiatief waarin toegewerkt wordt naar het moment waarop we weer allemaal naar het stadion kunnen. Wij kijken ernaar uit om dit moment zo groots en spectaculair mogelijk te maken. Daarnaast willen we graag laten zien dat Willem II en haar supporters betrokken zijn bij de stad en de regio. Door het ondersteunen van Willem II Betrokken hopen we dat zij hun activiteiten ook in deze moeilijke tijden kunnen blijven voorzetten’, aldus Frank Kriellaars (stichting KingZine).

Bestellen

Via WeAr Tilburg kun je kiezen voor jouw D’n Beitel-shirt, -hoodie en –tas. Ben jij lid en heb jij een bestelling geplaatst, mail dan jouw orderbevestiging naar info@tilbo.com voor stichting KingZine en naar info@scwillemii.nl voor Supportersclub Willem II, zodat de extra donatie in orde wordt gemaakt.

Wil jij dit mooie initiatief ondersteunen? Bestel dan snel je WeAr Tilburg ‘Beitel’-item via de website.