Nieuws

Let op! Dit artikel is al 81 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II supporters organiseren dit weekend online uitzending om geld op te halen voor Tilburg Tifosi

Afgelopen jaren hebben we met zijn allen kunnen genieten van de prachtige spandoeken van supportersgroep Tilburg Tifosi. De supporters steken jaarlijks vrijwillig duizenden euro’s in het maken van spandoeken en andere aankleding in en rondom het stadion. Dit financiëren ze met geld dat wordt opgehaald tijdens een jaarlijkse collecte. Helaas kon Tilburg Tifosi dit jaar niet collecteren vanwege het coronavirus. En dus gaan fanatieke supporters Tilburg Tifosi dit weekend helpen. Ze organiseren namelijk een online uitzending waarmee ze geld gaan ophalen voor de fanatieke supportersgroep. 

Foto: Jules van Iperen

Want: helaas kan Willem II komend weekend tijdens Willem II – PSV geen supporters ontvangen in het stadion. Maar gelukkig organiseren supporters dus een online uitzending: Matchday @ Home. Wat je kunt verwachten: bekende presentatoren, interviews met (oud) spelers, supporters en andere mensen met een warm hart voor de club.

Ondertussen gaat een belteam aan de slag om geld te collecteren voor Tilburg Tifosi. Als jij geld schenkt aan Tilburg Tifosi, maak je overigens ook kans op toffe prijzen. Denk bijvoorbeeld aan jubileumshirts, een gesigneerd shirt door de selectie van Willem II, het jubileumboek en een kledingpakket van KingSide Clothing.

Dag vullende uitzending

De Matchday @ Home beleving bestaat uit twee onderdelen. Voor de wedstrijd kun je van 15:00 – 16:30 uur genieten van de live-uitzending. Na de wedstrijd gaat het programma van 18:30 – 20:00 uur door. Als we de organisatie mogen geloven, wordt het een uitzending waar iedere Willem II supporter van gaat genieten. De live-uitzending is professioneel samengesteld en zit vol met prachtige anekdotes over de club, de fanatieke supporters en de KingSide.

Wil jij Matchday @ Home volgen? Dat kan helemaal gratis! Op de wedstrijddag wordt er een link geplaatst op de website van Willem II, de supportersclub en de website Tilbo.com. Hier kun je de live-uitzending volgen. Vergeet uiteraard niet om je donatie te doen aan Tilburg Tifosi zodat we ook komende jaren kunnen genieten van prachtige sfeeracties in het Koning Willem II Stadion.

Tilburg Tifosi steunen

Rondom en tijdens de live-uitzending wordt duidelijk op welke manieren je Tilburg Tifosi financieel kunt ondersteunen. Maar het is ook nu al mogelijk om de fanatieke supportersgroep te steunen. Bij een matchday hoort natuurlijk een biertje. En dus heeft Tilburg Tifosi de handen ineen gestoken met Mitra Peek. Je kunt nu een speciaalbierpakket vol Tilburgse biertjes bestellen voor €18,96. Per verkocht pakket wordt €5,- aan Tilburg Tifosi gedoneerd.

Bestellen kan tot en met woensdag 5 mei. De pakketten kunnen op donderdag 6 mei tussen 18:00 – 20:00 uur worden opgehaald onder vak M bij het Koning Willem II Stadion.

Meer informatie

Wil je meer weten over de Matchday @ Home uitzending die wordt georganiseerd door en voor Willem II supporters? Blijf dan de website van Tilbo in de gaten houden. Hier wordt de komende dagen steeds meer bekend gemaakt over het programma.

matchday @ home