Nieuws

willem II
Let op! Dit artikel is al 991 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Willem II supporters starten inzamelingsactie voor bekerfinale

Nadat Willem II spectaculair de halve finale van de KNVB beker wist te winnen, ging het nergens anders meer over in Tilburg. Willem II staat op 5 mei 2019 in de finale van de KNVB beker in de Kuip. 

Een prachtige prestatie en mooi moment voor zowel spelers als supporters om aan heel het land te laten zien wat Willem II  te bieden heeft. Na de finale hebben de verschillende supporters geledingen van Willem II de werkgroep bekerfinale opgericht. Deze werkgroep gaat zich bezighouden met de sfeer en beleving rondom de bekerfinale.

Inzamelingsactie

Voor de bekerfinale kunnen de supporters van Willem II wel een financiele injectie gebruiken. Daarvoor is de werkgroep inmiddels een crowdfunding gestart waar iedereen vrijblijvend geld kan doneren. Kun jij wat missen en heb je wat over voor deze supporters die zich helemaal vrijwillig inzetten voor de club? Doneer dan via de website van Tilbo. 

Het opgehaalde bedrag wordt volledig gebruikt voor supporters aangelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan sfeeracties rondom de finale.

Nog weinig bekend over de kaartverkoop

Overigens is er nog weinig bekend over de kaartverkoop van de finale. Willem II meldt dat het vrijdag het eerste vooroverleg heeft gehad met Ajax en de KNVB. Er is nu nog teveel onduidelijkheid om meer te communiceren.

Reageer op dit bericht