Willem Reimers opent hotelkamer op De Rooi Pannen

In onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg wordt maandag 29 oktober de nieuw ingerichte Albus hotelkamer feestelijk geopend. De opening wordt verzorgd door Taco van der Meer, directeur van het The Albus in Amsterdam, en door Willem Reimers, bekend van tv-programma's als Herrie in het hotel, Knallen in de horeca, Herman's Kookeiland en Mijn tent is top.

Willem Reimers en Taco van der Meer zijn maandag 29 oktober om 11.00 uur aanwezig voor ontvangst in de lounge. Om 11.30 uur vindt het officiële moment plaats bij de entree van het hotel. Er worden dan ballonnen in de kleuren van The Albus Hotel opeglaten met daaraan kaartjes die de vinder in staat stellen met korting te komen lunchen of dineren op De Rooi Pannen Tilburg. Tevens wordt er een winnaar getrokken die een gratis overnachting krijgt in het onderwijshotel.

Vervolgens wordt de kamer bezichtigd onder het genot van een glaasje champagne. Aansluitend is er een lunch in D’n Biechtstoel en een gastles van Willem Reimers voor de studenten van het MHBO-traject. Om 15.00 uur verlaat Reimers De Rooi Pannen Tilburg weer.

Onderwijshotel De Rooi Pannen beschikt over negentien hotelkamers. De kamers op de begane grond zijn ingericht door verschillende hotelketens. Zo is iedere kamer representatief voor de desbetreffende keten.