Win ‘Het Ultieme Kermisuitzicht’ vanaf Interpolistoren

De Tilburgse Kermis bekijken vanuit de Interpolistoren? Dat kan! Tilburg.com biedt, in samenwerking met Interpolis, ook dit jaar weer de kans om 'Het Ultieme Kermisuitzicht' te winnen. Bekijk de kermis vanuit de bovenste etage en panoramazaal van de Interpolistoren. Op donderdag 25 juli mogen vijf prijswinnaars (met maximaal één introducéé) de kermis vanaf 100 meter hoogte bekijken en fotograferen.

Maak nu kans op 'Het Ultieme Kermisuitzicht' vanaf de Interpolistoren en beantwoord de volgende vraag juist!

Alles verzekeren is geen oplossing, zo vindt Interpolis. Soms is preventie de beste oplossing. Of het aanleggen van een spaarpotje. Dat is voor iedereen anders. Met deoplossingvan.nl doet Interpolis een beroep op de denkkracht van Nederland om samen te zoeken naar andere manieren om met risico's om te gaan. Op www.deoplossingvan.nl zijn al veel oplossingen aangemeld.

Welke oplossing heeft Giovanni ingestuurd?

A) Laat zien dat er geleefd wordt in huis

B) Neem belangrijke telefoonnummers op papier mee

C) Zet niet je adres op je kofferlabel

Stuur uw naam, emailadres en antwoord met behulp van onderstaand e-mail formulier vóór dinsdag 23 juli a.s. om 13.00 uur naar ons toe en maakt kans op deze exclusieve prijs op donderdag 25 juli 2013 tijdens de Tilburgse Kermis!

De winnaars worden op dinsdag 23 juli a.s. na 13:00 bekend gemaakt en ontvangen uiterlijk op deze datum de uitnodiging van ons: houd dus uw mailbox in de gaten!

(over de uitslag kan niet gecommuniceerd worden)

   

Meer Tilburgse Kermis 2012? Bekijk ook:
het Kermis Tilburg plein
het Roze Maandag Tilburg plein
de live webcams