Wine Event Tilburg keert terug in de Spoorzone: ruim 60 wijnen, live-muziek & foodpairing

wine event tilburg

Goed nieuws voor alle wijnliefhebbers! Na een geweldige eerste wintereditie, keert Wine Event Tilburg met zomerse wijnen terug. Op zaterdag 21 september en zondag 22 september wordt RAW in de Spoorzone omgetoverd tot gigantisch proeflokaal

Tijdens het tweedaagse evenement kun je tientallen verschillende wijnen proeven die worden geselecteerd door Wijnkoperij Van Bilsen, Wijnkoperij Henri Bloem, Rovin Wijn en Dranken, Wijnkoperij Lieverlee en Oud Reuchlin en Boelen. Zij zorgen voor wijnen uit Duitsland, Spanje, Zuid-Frankrijk, Italië en Oceanië.

In totaal kun je tijdens Wine Event Tilburg ruim 60 verschillende wijnen proeven!

wine event tilburg

Foodpairing

Bij een mooie wijn hoort natuurlijk lekker eten. Tijdens Wine Event Tilburg verzorgen De Carpacciobar en Fromagerie Guillaume de hapjes die perfect bij de verschillende soorten wijn passen.

Overigens kun je tijdens het event ook genieten van sherry’s uit Spanje die worden gepresenteerd door Vivacadiz. Pulcinos staat ook op het wijnevenement met een heerlijke limoncellobar.

Meer informatie

De kaartverkoop van het Wine Event is inmiddels begonnen. Tickets zijn verkrijgbaar bij Oud Reuchlin & Boelen, Wijnkoperij van Bilsen Tilburg, Wijnkoperij Henri Bloem Tilburg, vivacadiz.nl, Rovin Wijn en Dranken, Wijnkoperij Van Lieverlee en RAW. In de voorverkoop kost een kaart €15,- en aan de deur betaal je €17,50. Hiervoor kun je alle wijnen proeven. Dit kan op de volgende momenten:

  • Zaterdag 21 september: 15:00 – 19:00 uur
  • Zondag 22 september: 14:00 – 18:00 uur

Hierna is het evenement vrij toegankelijk maar moet je gewoon voor de verschillende wijnen afrekenen.