Winkel Cool Bananas verhuist naar nieuwe grotere locatie in het Dwaalgebied

Cool Bananas verhuist

We tipten het knusse winkeltje Cool Bananas vorige maand al als toffe cadeauwinkel om cadeautjes te shoppen richting de feestdagen. Maar wat we toen nog niet wisten, is dat deze leuke winkel van de Tilburgse ondernemers Malou en Frank gaat verhuizen. Geen stress! Ze openen namelijk een grotere winkel op hemelsbreed 200 meter afstand van de huidige winkel. Lees snel verder.

Het waren moeilijke tijden voor ondernemers afgelopen jaren. Zo mochten winkels vanwege corona langere periodes hun deuren niet openen en werden de feestdagen in kleinere kring gevierd. Zeker voor een winkel als Cool Bananas – dat leuke cadeaus voor jezelf of een ander verkoopt – is dat allesbehalve prettig. Desondanks hebben ze het de afgelopen jaren goed gedaan. Ze zijn namelijk ieder jaar gegroeid. Zowel in producten, klanten als omzet. Daaruit blijkt dat het concept van Cool Bananas aanslaat.

Om te kunnen blijven groeien, verhuizen ze volgende maand van de Heuvelstraat 130 naar de Nieuwlandstraat 23. Daarmee wordt het winkeltje ruim twee keer zo groot. De huidige winkel sluit op zaterdag 11 februari. Op woensdag 1 maart gaat de spiksplinternieuwe winkel open in misschien wel de mooiste straat van Tilburg.

Over Cool Bananas

Cool Bananas is een ‘winkel met leuke spullen voor 0 tot en met 100 jaar’. Ze verkopen speelgoed, sieraden, posters, mutsen, sokken, boeken, puzzels, kaarten, spellen, tassen, lampen, overige decoratie en nog veel meer. Oftewel: allemaal leuke dingetjes voor in huis, in de tuin, gave cadeautjes voor kinderen, jongeren en alles daarboven, cadeau kaarten en nog veel meer. Ook hebben ze diverse thema-artikelen. Denk aan artikelen van Star Wars, Harry Potter, LEGO, Pokémon, Stranger Things en veel meer. Écht een winkeltje om lekker rond te struinen in de zoektocht naar leuke snuisterijen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over Cool Bananas? Check dan snel de website. Hier kun je ook alvast rondneuzen om te zien wat ze er allemaal verkopen. Maar het is nóg leuker om de winkel te bezoeken. Dat kan tot 11 februari in de winkel in de Heuvelstraat. Vanaf 1 maart is de nieuwe winkel in de Nieuwlandstraat te bezoeken.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg Cool Bananas dan vooral op Instagram en Facebook.

Nieuwe pand van Cool Bananas waar ze op 1 maart 2023 de nieuwe winkel openen.