Winkelen in winkelcentrum Heyhoef: dit moet je weten

Om ervoor te zorgen dat coronavirus verspreid wordt, zijn er flink wat maatregelen getroffen in Nederland. Niet alle bedrijven zijn nog geopend en er wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Dat roept wat vragen op over lokale winkels en winkelcentra. Daarom heeft Winkelcentrum Heyhoef de meest gestelde vragen rondom winkelen in het winkelcentrum op een rij gezet.

Zijn de winkels in Winkelcentrum Heyhoef geopend?

Jazeker, maar niet allemaal. Zo zijn kappers gesloten en ook Van Haren en Eyewish hebben hun deuren gesloten. De horeca zijn gedeeltelijk open. Hier kan alleen afgehaald worden.

Wat zijn de openingstijden van Winkelcentrum Heyhoef?

De openingstijden van de winkels staan vermeld op de posters bij de winkels zelf. Dit verschilt namelijk per zaak. Bekijk ook eens de sociale media kanalen van de winkel zelf voor actuele informatie.

Is er een deurbeleid in Winkelcentrum Heyhoef?

Dit verschilt per winkel en wordt door elke winkel individueel geregeld.

Kan ik nog steeds naar de markt op donderdag?

Ja, maar wel met aangepaste regels. Zo zijn er op dit moment geen non-food kramen meer toegestaan op markten in Brabant. Bij kramen waar je ter plaatse iets kan eten, is het alleen toegestaan om eten af te halen.

Welke maatregelen neemt het winkelcentrum?

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, worden alle adviezen van het RIVM gevolgd. Houd voldoende afstand: 1,5 meter dus en samenscholen is niet toegestaan.