logo

Winkelen op rustige momenten wordt deze zomer beloond met dikke prijzen

winkelen op rustige momenten

Winkelen op rustige momenten in de Tilburgse binnenstad wordt deze zomer beloond. In juli en augustus worden bezoekers namelijk op willekeurige doordeweekse ochtenden en op koopavonden verrast met een VIP-bandje van Center of Tilburg. Hiermee maak je kans maakt op hele fijne prijzen. 

Met deze actie proberen Binnenstad Management Tilburg, BIZ Vastgoedeigenaren Kernwinkelgebied en Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg bezoekers te stimuleren om juist in de daluren te gaan winkelen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Door je bezoek slim te plannen, kun je namelijk prima 1,5 meter afstand houden in de Tilburgse binnenstad.

Deze prijzen kun je winnen

En dan niet onbelangrijk: wat kun je winnen als je een VIP-bandje krijgt? Dit kun je in juli winnen: je maakt kans op een uitje bij Boules Bites bar voor vijf personen of op vier bioscooptickets van Pathé. De hoofdprijs is een Discover Tilburg-arrangement van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Dit arrangement bevat:

  • Twee nachten overnachten in een standaard kamer bij Mercure hotel Tilburg
  • Twee ochtenden gebruik maken van het uitgebreide ontbijt
  • Twee keer genieten van een heerlijk driegangendiner bij Grand Café Puur
  • Welkomstdrankje
  • Local Guide met wandel- fiets & steproutes

Bekijk de druktemeter

Doordeweeks, en vooral in de ochtenden, is het rustiger winkelen dan in het weekend. Winkeliers hebben dan ook voldoende tijd om je te helpen, er staan minder rijen voor de winkels en er is meer ruimte op straat. Wil je nu zien hoe druk het is? Check dan de druktemeter en de webcam. Koop gericht op zaterdagmiddag en geef elkaar de ruimte. Tussen 13.00 en 16.00 uur is het namelijk meestal een stuk drukken. En mocht het te druk worden, dan kan de gemeente besluiten maatregelen te nemen.