Spaaractie op Winkellinten Korvel en Besterd

Spaaractie start zaterdag 10 mei

De ondernemers op de Winkellinten Korvel en Besterd doen graag iets extra’s voor hun trouwe klanten. Van zaterdag 10 mei tot zaterdag 3 januari krijgen consumenten bij iedere aankoop een zegel. Met acht zegels is een spaarkaart vol. Online aankopen via het webwarenhuis Lintenprikkels.com leveren dubbele zegels op! Iedere spaarder dingt mee naar de hoofdprijzen: twee weekendjes weg en maakt daarnaast iedere week kans op een Lintenbox vol verrassingen.

De winkels die deelnemen, zijn te herkennen aan de poster voor het raam. Consumenten krijgen hier zegels en spaarkaarten. Meedoen is heel eenvoudig; ga naar www.lintenprikkels.com en activeer de spaarkaart. Op de facebookpagina www.facebook.com/lintenprikkels verschijnen ieder weekend de namen van de winnaars van de Lintenboxen van Korvel en Besterd. De ondernemers van de twee Winkellinten stellen zelf alle prijzen beschikbaar.

Stichting Tilburgse Linten
De spaaractie is onderdeel van het actieplan van de Stichting Tilburgse Linten. De Stichting heeft tot doel de Winkellinten Korvel en Besterd beter op de kaart te zetten en dat lukt steeds beter. De Linten zijn aantrekkelijke gebieden om te winkelen en te ondernemen. De afgelopen paar jaar realiseerde de Stichting onder andere de start van het webwarenhuis, een aantal goedbezochte evenementen, het binnenhalen van vijf sterren van het Keurmerk Veilig Ondernemen en het terugdringen van de leegstand op Korvel en Besterd. Dit is het directe resultaat van de verregaande samenwerking van de ondernemers met de gemeente en makelaars. Lintenmanager Saskia Nieuwesteeg: “Leegstand in winkelgebieden loopt vrijwel overal op, terwijl het op de Winkellinten daalt, daar mogen we trots op zijn. Hoewel we mooie resultaten boeken, willen we meer; meer online en offline bezoekers, meer ondernemers actief op social media, gratis wifi en nog meer nieuwe ondernemers.”

linten-prikkels