Winnaar 10.000ste bericht actie: Selexyz Gianotten

Het is zover! Sinds medio januari 2009 de nieuwe website van Tilburg.com met bijbehorend nieuw systeem werd gelanceerd is inmiddels de magische mijlpaal van 10.000 berichten bereikt. 

Het gelukkige bedrijf dat het 10.000ste bericht heeft aangeleverd is geworden Selexyz Gianotten. Om dit te vieren stelt Tilburg.com en reclamecampagne beschikbaar ter waarde van €200,- deze campagne kan naar wens worden in gezet. Dus wie weet zie jij binnenkort Selexyz Gianotten wel terug op www.Tilburg.com.

                   Dennis Maaijen feliciteert Marlous Mutsaers van Selexyz Gianotten

Selexyz Gianotten
Selexyz de nummer 1 boekhandel van Nederland. Bij Selexyz Gianotten vindt u een compleet aanbod van boeken, studieboeken, e-books en luisterboeken. Vind boeken op ISBN, titel of auteur. Perfect om cadeau te doen, maar natuurlijk ook om uzelf eens lekker te verwennen. Bij Selexyz Gianotten vind u altijd wat u zoekt. Kijk anders ook eens op www.selexyz.nl.

Niet zonder jullie
Natuurlijk willen we onze klanten en bezoekers bedanken. De afgelopen 10 maanden hebben zij agenda-items, nieuwsberichten, vacatures en prijsvragen aangeleverd. De mooiste voorstellingen, de vetste feesten, de laatste nieuwtjes, de grootste acties en de beste banen in en om Tilburg, allemaal waren ze op Tilburg.com te vinden. Dankzij deze inzet en betrokkenheid hebben wij dit jaar ruim een maand eerder dan vorig jaar de grens van 10.000 geplaatste berichten bereikt.