Winnaar amateurfotografie stadsbeelden bekend

Begin februari deed Theaters Tilburg een oproep aan amateurfotografen om stadsbeelden van Tilburg in te zenden. Daar is goed gehoor aan gegeven! Zeven fotografen zonden de meest prachtige foto’s in. Stadsbeelden die duidelijk herkenbaar zijn voor Tilburg, maar ook spannend, suggestief en niet té voor de hand liggend. Deze beelden zijn in het theatermagazine gecombineerd met voorstellingsbeelden en leveren zo sfeervolle themapagina’s op.

Winnaar: Joris de Kort

Podium_vd_stad_Louise-Korthals(Joris-de-Kort)

Winnaar is Joris de Kort. Vrijdag heeft Joris als eerste uit handen van directeur Rob van Steen een splinternieuw seizoensmagazine in ontvangst mogen nemen. Hij heeft een prachtige avondfoto van de Watertoren aan de Bredaseweg aangeleverd. Uiteraard is deze gebruikt in het magazine. Eervolle vermeldingen gaan naar fotografen Ailsa Rainer, Al Morra, Anita Stokmans, Hans van Dongen, Leander Petit en Patricia van Dun van wie ook stadsfoto’s met naamsvermelding zijn opgenomen in het magazine.

Nieuwe magazine

Het nieuwe magazine verschijnt vanaf donderdag 1 mei op de deurmat bij alle bezoekers van afgelopen seizoen. Wilt u ook een gratis magazine ontvangen, dan kunt u dit via www.theaterstilburg.nl aanvragen of bel: 013 543 22 20.