Nieuws

Let op! Dit artikel is al 3627 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Winnaars Jubileumfotowedstrijd feestelijk ontvangen

“Natuurlijk water” geeft verrassende kijk op water door de cameralens

De fotowedstrijd “Natuurlijk water” georganiseerd door Foto Frans van Aarle naar aanleiding van het jubileum “65 jaar een heldere kijk op foto’s “ is zeer succesvol verlopen. Het grote aantal inzendingen en met name de kwaliteit van de foto’s was verrassend hoog. De organisatie rondom de wedstrijd was in handen van fotoclub FAK Lumen.

De jurycommissie onder leiding van Voorzitter Frank van Gils selecteerde uiteindelijk 13 genomineerde foto’s waarvan de makers zondag te gast waren bij Waterschap De Dommel voor de prijsuitreiking. Een toepasselijke locatie voor het thema “natuurlijk water” was niet te bedenken. Namens het bestuur van het Waterschap gaf Ton Wegdam een toelichting over het belang van water en het waterschap waarna de prijzen werden overhandigd.

De hoofdprijs bestaande uit een digitale spiegelreflexcamera incl. toebehoren ter waarde van 500 euro werd gewonnen door Jostijn Ligtvoet uit Tilburg. De tweede prijs was voor Maartje Donders uit Goirle (Panasonic digital compact) en de derde prijs voor Nelly van Oort uit Hilvarenbeek  ( Fujifilm FinePix)

Via de site www.fransvanaarle.nl was de mogelijkheid om een stem uit te brengen voor de Publieksprijs. In korte tijd werden meer dan 1.100 stemmen uitgebracht!
Winnaar van de publieksprijs werd Marie-Louise Steijaert uit Tilburg. 

Reageer op dit bericht