Winnares eerste kaartje Festival Mundial wordt verrast op Station Tilburg!

Op het Centraal Station in Tilburg is maandagavond 16 maart een reiziger verrast met het eerste kaartje van Festival Mundial. De jonge vrouw, die meegedaan had aan een Facebook actie, had geen idee wat haar te wachten stond toen zij het station uit liep.

Merlijn werd begroet door een feestelijke en kleurrijke parade en werd, nadat ze bijgekomen was van de commotie, op een troon gehesen en door de stoet naar Stadscafé De Spaarbank geleid. Zij kreeg hier naast het eerste kaartje ook een diner voor twee en een exclusief optreden van Sjoerd van Hulst, die dit jaar op Festival Mundial zal spelen.

Nadat Merlijn had meegedaan aan een Facebook-actie van Festival Mundial had ze eigenlijk nooit verwacht dat ze zou winnen en ze was dan ook verrast toen ze het ontvangst comité zag staan op het Centraal Station.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor Festival Mundial is maandag door het weggeven van het eerste kaartje officieel begonnen en mensen die voor 15 april hun kaartje kopen, krijgen naast een korting ook een extra verrassing. Wat dat inhoudt is en blijft een verrassing!