Winter is coming: de leukste kerstmarkten in Tilburg

kerstmarkten in tilburg

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat heel Tilburg weer de boom gaat optuigen, het huis gaat versieren en cadeautjes gaat kopen. Daarvoor is de binnenstad natuurlijk uitermate geschikt en kun je bij verschillende winkelcentra in de stad goed slagen. Maar een extra tip: sla ook de verschillende kerstmarkten in Tilburg niet over. Wij zetten ze voor je op een rijtje. 

Uitgelichte tips

Winter Love Festival bij GroenRijk Tilburg

Het tuincentrum is omgetoverd tot heus indoor festivalterrein met verschillende area’s. Er is live muziek, er zijn trendtalks, workshops, theater en je kunt kijken in verschillende ateliers. Tot en met 31 december kun je genieten bij Winter Love Festival.

Kersteditie De Dwalerij

Op zondag 16 december staat de kersteditie van zondagsmarkt De Dwalerij op het programma. Verschillende winkeliers en lokale makers lichten hun producten uit. Je kunt er terecht voor vintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk, zelfgemaakte en streekproducten.

Kerstshoppen bij Van der Stappen Antiques

Op zaterdag opent Van der Stappen Antiques tussen 11.00 en 17.00 uur haar deuren. Je kunt hier deze dag speciaal terecht voor een enorm assortiment aan antieke, vintage en brocante kerstcadeaus!

Overige kerstmarkten

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer kerstmarkten in Tilburg. Check ze hieronder.

Dit overzicht wordt doorlopend ge-update. Blijf het dus in de gaten houden en deel vooral kerstmarkten die niet in dit overzicht staan met ons.