Winter is here: 2x Game of Thrones pubquizzen in Tilburg

game of thrones

Tel jij al twee jaar af tot het laatste seizoen van Game of Thrones? Goed nieuws, want winter is finally here! De populairste serie ter wereld gaat 14 april ein-de-lijk weer van start. Ken jij alle theorieën inmiddels al uit je hoofd? Heb jij alle seizoenen al vier keer gezien en staat de The Rains of Castamere in jouw afspeellijst? Tijd voor een trial by quiz!

De spanning in aanloop naar het laatste seizoen Game of Thrones begint zich langzamerhand op te bouwen. Adidas brengt speciale sneakers uit, er worden steeds meer details over de uitzendingen bekendgemaakt en ook Tilburg loopt warm. Verschillende horecagelegenheden organiseren namelijk pubquizzen waar jij als échte fan natuurlijk bij moet zijn.

Game of Thrones pubquiz

Ook in Tilburg en de omgeving van de stad wonen een heleboel trouwe fans van de serie. Dan is er natuurlijk niets leuker om met al die verschillende fans samen te komen en je kennis te testen over de serie. Dat kan in april in twee verschillende horecagelegenheden in hartje Tilburg. Kun je met een glas wijn in je hand eindelijk claimen waar je goed in bent: drinking and knowing things.

Woensdag 3 april: Game of Thrones pubquiz bij Bar Leonardo

Op woensdag 3 april organiseert Unicef Student Team Tilburg een Game of Thrones pubquiz in Bar Leonardo op de Korte Heuvel. De quiz begint om 20:30 uur. Aanmelden kan door te mailen naar unicefstudententeamtilburg@hotmail.com. Je kunt meedoen met een team van 3 tot 5 personen en per deelnemer gaat €3,- rechtstreeks naar Unicef.

Woensdag 24 april: Game of Thrones pubquiz bij Café Bolle

Ook aan het Piusplein kun je lekker quizzen en je kennis testen. Op woensdag 24 april staat er namelijk een pubquiz op het programma die om 20:30 uur begint. Aanmelden kan via deze website en de deelname kost €5,- per persoon.