De wintertijd is aangebroken, het is koud, guur en regenachtig. Kevin van Geet komt met de oplossing voor een dagje uit in deze barre tijd; het Winter Wonder Circus. Verwacht fonkelende lampjes, heerlijk verwarmde tenten, betaalbare toegangsprijzen, optredens van bijzondere dieren, getalenteerde acrobaten en grappige circusclowns anno nu.

Na twee jaar zonder circus in Tilburg, komt van 26 januari tot en met 4 februari het Winter Wonder Circus naar evenemententerrein Het Laar. In samenwerking met de gemeente en diverse lokale partijen wordt gewerkt aan de opstart van een nieuwe, toekomstbestendige circustraditie waar zowel het circus, de gemeente, potentiële bezoekers en partners baat bij hebben.

Dit kun je verwachten

Tijdens de voorstelling passeren verschillende dieren de revue. Zo kun je genieten van imposante Siberische steppe-kamelen, edele paarden in combinatie met ondeugende mini-pony’s, vrolijke honden en lama’s. Over het dierenwelzijn hoef je je geen druk te maken, de dieren hebben moderne, ruime en schone verblijven en ze hebben toegang tot een buitenverblijf. Ook worden de dieren gehouden volgens de richtlijnen van brancheorganisatie VNCO.

Er staat een nieuwe generatie clowns voor je klaar. Jong, enthousiast en vernieuwend. Misschien niet zozeer door de acts zelf, maar door het tempo en de presentatie waar zowel jong als oud van zullen genieten.

Zowel in de piste, op de strakke draad als in de nok van de grote circustent zullen de artiesten je doen verbazen van hun kunsten. Jonge en talentvolle performers uit Duitsland, België en Tsjechië laten je meerdere malen op het puntje van de stoel zitten.

winter wonder circus

Kevin van Geet

De vierentwintig jarige Kevin van Geet is als jongste circusproducent van Europa verantwoordelijk voor de organisatie van diverse grootschalige circusprojecten in de winterperiode. Onder andere het Kerstcircus in Etten-Leur, Circus van Sinterklaas in Gouda en dus ook het gloednieuwe Tilburgs Winter Wonder Circus bewijzen het succes van zijn nieuwe aanpak. Een werkwijze waarbij kwaliteit, service en het traditiegetrouw uitvoeren van het circus vak centraal staan.

Kaartverkoop

De grote circustent die plaats biedt aan ruim zeshonderd personen wordt vanaf begin januari opgebouwd. Van 26 januari tot en met 4 februari worden negen voorstellingen verzorgd. De online voorverkoop is al even bezig, als je je kaarten voor aanstaande zondag besteld krijg je een vroegboekkorting van maar liefst €3,-.  Kaartjes zijn beschikbaar vanaf €14,-. Informatie en tickets via de website.