Winterconcert in Concertzaal Tilburg

Winterconcert
Concertzaal Tilburg
Zaterdag 10 december 2011
Aanvang 20.30 uur
Entree 10 euro p.p

Heeft u zin in een heerlijk een avondje uit? Lekker genieten van de mooiste muziek? Dat kan! Op 10 december a.s. zullen twee mannenkoren en een harmonieorkest uw ogen en oren plezieren in de concertzaal in Tilburg.

Naar wie gaat u kijken en luisteren?
Het mannenkoor La Renaissance uit Tilburg. Dit jaar bestaan zij maar liefst 100 jaar. Het repertoire van het koor bestaat vooral uit operakoorwerken. Maar operette en musical melodieën zijn hen niet vreemd. Religieuze liederen en kerkmuziek behoren ook tot het repertoire.

Daarnaast zal het Koninklijk Tilburgs Mannenkoor St. Caecilia uit Tilburg plaats nemen op het podium. Zij hebben een breed repertoire, op deze avond met een zevental operakoren van Verdi. Wellicht wilt u na het concert meer weten van het mannenkoor KTM St. Caecilia dat komend jaar met een jubileumconcert in deze  Concertzaal zijn 135-jarig jubileum viert op 10 maart 2012 met het Stabat Mater van Jenkins. Zie de website voor meer informatie. 

Harmonieorkest MVC uit Udenhout zal ook haar steentje bijdragen. Zij zullen u allerhande muziekstijlen laten horen. Van een paso doble uit Spanje tot een Korean Folksong.
Hopelijk hebben we u een beetje nieuwsgierig gemaakt.
We zien u graag verschijnen bij dit bijzondere concert.
De kaarten voor het Winterconcert zijn direct verkrijgbaar en zijn te bestellen via de website:
www.harmonie-mvc.nl of per e-mail orkest@harmoniemvc.nl of 013-511 39 69
ktmcaecilia@gmail.com of 013-534 28 74
info@mannenkoor-la-renaissance.nl of 013-544 12 77