Winterkermis blijft de hele nacht open tijdens Oud & Nieuw

winterkermis oud & nieuw

Er wordt dit jaar flink uitgepakt tijdens de jaarwisseling in Tilburg. Naast de spectaculaire vuurwerkshow middernacht op de Heuvel, komt er nog een leuke activiteit bij. De attracties op de Tilburgse winterkermis mogen namelijk de hele nacht open blijven.

De attracties mogen tijdens de nacht van de jaarwisseling tot 06.00 uur ’s ochtends open blijven. Na dat tijdstip is de kermis op Nieuwjaarsdag zelf gesloten. Of daadwerkelijk alle attracties open zijn tot sluitingstijd is nog de vraag. Kermisexploitanten mogen namelijk zelf bepalen of ze de hele nacht doorgaan tijdens de jaarwisseling.

Zou jij ’s nachts naar de winterkermis gaan?

Wat ons betreft is de nachtkermis een mooie uitbreiding van Oud & Nieuw in de binnenstad, maar wat vinden jullie?

[poll id=”38″]

Als er voldoende gestemd wordt op de poll, gaan we er zeker voor zorgen dat de uitslag terecht komt bij de kermisexploitanten!

Meer over de winterkermis

Wil je meer informatie over de winterkermis in Tilburg? Bekijk dan ook eens het artikel waarin we de meest gestelde vragen over de Tilburgse winterkermis voor je op een rijtje zetten. Bekijk ook eens de volledige attractielijst van de winterkermis. Wil je weten wat er nog meer te doen is tijdens de jaarwisseling of de winterkermis? Meer informatie over de feestdagen, vuurwerk, feestjes tijdens Kerstmis en Oud & Nieuw vind je op onze feestdagenpagina.