Wipneus & Pim op het podium van Palm Parkies

Zomers weer, een mooie locatie, fijne muziek, koude drankjes en gezellige mensen. Dat zijn de ingrediënten voor een leuk avondje uit. Ook deze week staat Palm Parkies op het programma in het Reeshofpark. Dinsdag staan op het podium: Wipneus & Pim

Ben je al een keer op Palm Parkies geweest? Dan hoeven wij je niet meer te vertellen hoe de sfeer daar is. Nog nooit geweest? Geloof ons mensen, het is een aanrader!

Om 19:30 uur gaat het festivalterrein open en kun je terecht voor een hapje en een drankje. De bar en frituur sluiten om 23:15 uur. Tussen 20:15 uur en 22:30 uur kun je genieten van de muziek van Wipneus & Pim.

Wipneus & Pim

Wipneus & Pim is een DJ duo uit Leiden dat van ieder evenement een feest weet te maken. Van de huidige hits tot klassiekers van Guus Meeuwis, Wipneus & Pim mixen het feilloos in elkaar over. Eerder stond het duo samen met ome Willem op Parkpop. Ook dat was een echt feest. Hoe dan ook, dat het een feest gaat worden in het Reeshofpark is meer dan een feit!

Over Palm Parkies

Palm Parkies wordt in de zomerperiode wekelijks georganiseerd in het Reeshofpark. Palm Parkies is gratis toegankelijk en natuurlijk bestaat er de mogelijkheid ter plekke je natje en droogje te kopen. Zo kun je bij de bar terecht voor verschillende speciaalbieren (uiteraard Palm, maar ook Tripel, witbier en dergelijke) en verfijnde wijnen en cocktails.

Sfeer proeven

Ook voorgaande edities waren onze fotografen aanwezig om foto’s te maken. Bekijk de volledige fotoreportages of een sfeerimpressie hieronder.