Wist je dat… jij je eigen stukje Spoorpark kunt adopteren!

spoorpark adopteren

Het Spoorpark is één van de vele hotspots in de stad. Sinds de opening is het ‘Central Park’ van Tilburg dé achtertuin van de Tilburgers geworden. Zeker in de zomermaanden is het er heerlijk vertoeven. Je kunt er lekker relaxen, sporten, barbecueën en een drankje drinken. Maar wist je dat jij je eigen stukje Spoorpark kunt adopteren? Bij dezen! 

Dat het Spoorpark jarenlang een braakliggend terrein was, kunnen we onszelf nu nauwelijks meer voorstellen. De realisatie van het Spoorpark is een burgerinitiatief. Dat betekent dat vele vrijwilligers bestaande uit omwonenden en vele anderen zich hard hebben gemaakt voor de realisatie van het park. Hoe meer burgers aanhaken, meedoen, enthousiast zijn, het park omarmen en financieel steunen, hoe aantrekkelijker het park wordt.

Stukje Spoorpark adopteren

Je kunt letterlijk je eigen stukje Spoorpark adopteren. Voor €25,- per tien vierkante meter ben je al ‘Vriend van het Spoorpark’. Met deze steun van iedereen die een stuk adopteert, kan het Spoorpark zorgen voor een schoon, veilig en gezellig park voor jong en oud. Het is ook mogelijk om je spot cadeau te doen. Extra leuk: je ontvangt een eigen certificaat als je een stukje Spoorpark adopteert.

Daarnaast kun jij je spot voor meerdere jaren adopteren. Als je voor drie jaar Vriend van het Spoorpark wordt, betaal je €21,67 per spot per jaar. Voor vijf jaar kost dit €20,- per spot per jaar. Jij kan zelf kiezen welke spot in het Spoorpark je adopteert.

Over het Spoorpark

Buiten het feit dat je in het Spoorpark lekker kunt chillen, is er ook van alles te doen. Met het T-Huis is er een heerlijke horecazaak in het park gevestigd, de stadscamping van Tilburg zit op het park en er is ook een beachvolleybalclub & urban playground aanwezig. Daarnaast is er een uitkijktoren waar je geniet van een prachtig uitzicht op de stad en wijde omtrek.

Regelmatig worden er ook gave evenementen in het park georganiseerd. Denk aan Spoorpark LIVE, Bierfestival MOUT of foodtruckfestival TREK.

Oftewel: het Spoorpark is een schitterend park voor jong en oud waar voor ieder wat wils te beleven is. Wil je meer informatie over het Spoorpark? Check dan snel de website.