Wonen aan het stadspark: 9 luxe appartementen in de verkoop

appartementen stadspark

Wonen in een luxe appartement op loopafstand van de binnenstad en gelegen aan het groen van het Stadspark? Maak dan kennis met het project aan de Oude Dijk. Op wat ooit het schoolplein was van het Sint Theresia-Lyceum van de Zusters van Liefde, worden 9 luxe appartementen gerealiseerd. Interesse? Lees dan snel verder.

Van der Weegen ontwikkelt een kleinschalig appartementengebouw met 9 luxe appartementen. Het woongebouw bestaat uit vier lagen, op de begane grond wordt de parkeergarage gesitueerd, waar voor elke bewoner een parkeerplaats en berging is. Daarboven worden per woonlaag drie appartementen ontsloten.

Luxe appartementen

Dankzij de indeling, beschikt ieder appartement over een mooie buitenruimte waarvan je door de grote raampartijen, ook in de woonkamer al volop geniet. De appartementen worden verder standaard voorzien van gestucte wanden en plafonds. De badkamer krijgt modern sanitair en luxe tegelwerk, een mooi wastafelmeubel en een glazen douchewand en maken de badkamer volledig af.

Groen dak

Alle woningen beschikken over een royale buitenruimte, deels beschut door de massa van het gebouw en hebben uitzicht op de groene omgeving van het Stadspark of de binnentuin. De parkeergarage wordt voorzien van een sedum dak. Het levende mos op het platte dak biedt de bewoners een mooi uitzicht. Maar zorgt ook voor verkoeling van de omgeving in de zomer én vangt overtollig regenwater op. Het sedum filtert dit water bovendien en draagt zo bij aan een betere luchtkwaliteit.

Meer informatie

De appartementen zijn tussen de 113 en 133 m2 en zijn beschikbaar vanaf €610.000,- v.o.n. De woningen hebben een buitenruimte tussen de 9 en 19 m2 en twee of drie slaapkamers. Ben je geïnteresseerd in dit project aan de Oude Dijk en wil je in aanmerking komen voor één van deze prachtige appartementen? Bekijk dan de brochure en verkoopstukken op de website.