Nieuwbouw in de Piushaven: 18 woningen Aan de Waterkant in de verkoop

Aan de Waterkant

In de Piushaven wordt druk gebouwd. Op dinsdag 25 juli gaan 18 woningen van het project Aan de Waterkant in de verkoop. Meer weten over dit nieuwbouwproject? Lees dan snel verder.

Aan de Waterkant

De verkoop voor de ruime stadswoningen in blok F van het project Aan de Waterkant in de Piushaven is gestart. Vorige maand zijn de zeven woningen aan het Wilhelminakanaal in de verkoop gegaan. Deze woningen zijn toegewezen en allemaal onder optie. Er zijn zoveel inschrijvingen voor deze woningen binnengekomen dat de rest van blok F ook in de verkoop gaat. Weer een kans om op deze prachtige locatie te wonen, vlakbij de gezelligheid van de Piushaven en tegenover de rust van natuurgebied Moerenburg.

De informatie van de achttien woningen is te downloaden op de website van het project. Dinsdag 25 juli van 17.00 tot 19.00 uur is er een verkoopmanifestatie bij de verkoopmakelaar De Bont Makelaardij aan de Willem de Rijkestraat 6. Tijdens deze avond kun je direct inschrijven op de woning van voorkeur. Het team van Aan de Waterkant staat klaar om alle vragen te beantwoorden en het project nader toe te lichten.

Aan de Waterkant