Woningen project Dongedal op 21 juni in de verkoop

Ooit een Schotse hooglander voor uw raam zien staan? Of een zwaan zien opstijgen vanuit uw luie stoel? Zo dicht bij de natuur wonen wordt nu mogelijk in de Tilburgse Reeshof, Daar worden nieuwe woningen gebouwd die letterlijk ín het natuurgebied komen te staan. Op 21 juni aanstaande gaan de woningen tijdens een info-markt in verkoop.

 

Toplocatie, toparchitectuur
Het gaat om het project Dongedal. Dat plan ligt in de wijk Dalem-Zuid. Die wijk is 15 jaar geleden al gebouwd, maar het mooiste deel is tot het laatst bewaard. De locatie valt nu nog net buiten het natuurgebied. Als de bouw klaar is wordt het hek verplaatst en ligt het er als een ‘schiereiland’ midden in. De Schotse hooglanders kunnen dan werkelijk voor uw raam gaan staan. Maar geen zorgen, verder heeft u er juist erg veel privacy.

De woningen zijn bedacht in een planteam met toekomstige bewoners. Ze wilden huizen die lang mooi blijven, maar zonder veel onderhoud. Daarom komen er bakstenen gevels en kozijnen zonder schilderwerk. Als architect kozen ze het gerenommeerde bureau Bedaux de Brouwer. Dit is een garantie voor tijdloze architectuur van hoog niveau.

 

Een plan voor alle leeftijden
Een druk gezin, senior of starter? In Dongedal kan iedereen slagen. Er is ruime keuze aan gelijkvloerse woningen, maar er is ook gedacht aan grote huishoudens. Er worden een achttal woningtypes aangeboden die allemaal nog aan te passen zijn aan specifieke wensen. Bijvoorbeeld met een garage, een speelkamer of zelfs een extra verdieping. Ook in de woning zelf kan nog geschoven worden. Wat u ook wilt, u kunt altijd slagen.

Wat er precies gebouwd gaat worden hangt af van de kopers. Het type van hun keuze wordt zorgvuldig ingepast in de verkaveling.

 

Ruime keus uit (zeer) betaalbare woningen
Jongeren die in de Reeshof willen blijven wonen kunnen tot nu toe maar moeilijk slagen. Een rijwoning is voor hen vaak nog niet te betalen, maar kleinere, dus goedkopere huizen zijn er in dit deel van Tilburg simpelweg niet. In het project Dongedal zitten daarom ook drie heel betaalbare woningtypes, al vanaf € 125.000,- vrij op naam. De woningen zijn overigens geheel gelijkvloers, dus ook zeer geschikt voor wie niet meer al te jong is.

 

Maak kennis op zaterdag 21 juni a.s. of bekijk alvast de website
Op zaterdag 21 juni tussen 11.00 en 14.00 uur vindt in Wijkcentrum de Heijhoef (Kerkenbosplaats 1 in Tilburg) een informatiebijeenkomst plaats. U kunt zich oriënteren op de plannen, maar ook direct inschrijven voor een woning. OMM Makelaars is de makelaar van het project en heet u van harte welkom. Nu al meer weten over het project? Kijk dan op www.dongedal.nl.