Nieuws

Let op! Dit artikel is al 233 dagen oud en wellicht niet meer relevant

WOO HAH! en Roadburn Festival genomineerd voor European Festival Awards

WOO HAH! en Roadburn Festival zijn genomineerd in de categorie ‘Best Medium-sized Festival’ en ‘Best Small Festival’ tijdens de European Festival Awards. De award wordt uitgereikt op woensdag 15 januari tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Stemmen is nu mogelijk via deze link!

WOO HAH!

WOO HAH! festival bestaat sinds 2014, het festival had dit jaar haar tweede editie op het evenemententerrein Beekse Bergen (Hilvarenbeek, regio Tilburg). De jaren hiervoor werd het festival georganiseerd in de Spoorzone. Net als eerdere jaren, was het festival ook dit jaar ruim van tevoren uitverkocht en verwelkomde de organisatie ruim 37.000 bezoekers. Ruim 60 live-acts waaronder Travis Scott, Stormzy, Skepta en ScHoolboy Q reisden af naar het terrein dat een weekend lang het toneel was voor ‘The Ultimate hiphop getaway’.

Roadburn Festival

Roadburn Festival kan terugkijken op een hele succesvolle 2019-editie. Het festival, dat plaats vond in 013 Poppodium en de Spoorzone van 11 tot 15 april, was volledig uitverkocht. Gedurende vier dagen waren er veel exclusieve shows te zien van bijvoorbeeld headliners Sleep en At The Gates, maar ook eenmalige compositieopdrachten zoals Molasses, Maalstroom en Triptykon met het Metropole Orkest.

European Festival Awards

Sinds de oprichting in 2009 zijn de European Festival Awards gewijd aan het erkennen en vieren van de collectieve prestaties van festivals in Europa. De awards erkennen de prestaties van organisatoren en leveranciers in het veld en eert de festivals en individuen die de grenzen verleggen in respectievelijk gezondheid en veiligheid, sociaal bewustzijn, vooruitdenken en duurzaamheid. De 11de editie van deze awards zal plaatsvinden op woensdag 15 januari in de Oosterpoort in Groningen tijdens het internationale showcase festival Eurosonic Noorderslag.

Reageer op dit bericht