Woo Hah! verhuist verhuist van Spoorzone naar Beekse Bergen

Woo Hah

Woo Hah! is na een succesvolle vierde editie terug! Het internationale toonaangevende hiphop festival viert dit jaar haar lustrum met een driedaags festival op een geheel nieuw terrein.

Op zaterdag 14 en zondag 15 juli strijkt Woo Hah! neer op het evenemententerrein van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Ook wordt er een extra dag met live muziek ingeruimd voor campingbezoekers op vrijdag 13 juli. Later dit jaar maakt de organisatie de eerste namen voor deze vijfde editie bekend.

Lustrum

Na een uitverkochte vierde editie in de Tilburgse Spoorzone met 15.000 bezoekers per dag en een uitverkochte camping maakt Woo Hah! zich in 2018 klaar voor het eerste lustrum en opnieuw de grootste groei in de carrière van het festival. De nieuwe locatie op het evenemententerrein van Beekse Bergen biedt de organisatie de ruimte om de grote potentie van het festival waar te kunnen maken.

Ruud Lemmen, organisatie: “Toen we in 2014 WOO HAH! begonnen hadden we nooit voorzien dat we na vier edities al uit ons jasje gegroeid zouden zijn. Deze spectaculaire locatie in de binnenstad van Tilburg is vier jaar met heel veel plezier onze vaste stek geweest en hier hebben we het festival kunnen ontwikkelen tot wat het nu is. In de afgelopen maanden hebben we samen met de gemeente Tilburg elke mogelijkheid om verder uit te kunnen groeien op deze locatie uitgediept, helaas hebben we gezamenlijk moeten concluderen dat dit onhaalbaar is. Tegelijkertijd kijken we er met veel plezier naar uit om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van het festival en zijn we blij dat we met het Beekse Bergen terrein als het ware in ‘de achtertuin’ van Tilburg door kunnen groeien met alle extra mogelijkheden die bij zo’n groot terrein komen kijken.”

Een uitgebreider programma

Na vier bijzonder succesvolle edities met optredens van onder meer Chance the Rapper, Travis Scott, Cypress Hill, Nas en Run the Jewels biedt Woo Hah! biedt dit jaar een nog uitgebreider programma verspreid over twee volle festivaldagen, daarnaast krijgen campingbezoekers op de vrijdagavond voorafgaand aan de twee festivaldagen  een extra avond gevuld met dj’s en live acts. Na vorig jaar het campingterrein te hebben uitverkocht biedt de organisatie dit jaar een grotere camping in een natuurrijk gebied dat rechtstreeks aan het festivalterrein grenst, ook zijn diverse vakantiebungalows te huur.

Ook dit jaar programmeert Woo Hah! weer live acts in de wereldtop van hiphop, R&B en electronica op diverse binnen- en buitenpodia. Daarnaast kunnen bezoekers zich het hele weekend onderdompelen in de hiphop lifestyle met diverse randactiviteiten, zo is er ruimte voor indrukwekkende skate demonstraties, live graffiti en breakdance battles door gerenommeerde internationale top crews.

Binnenkort volgt er meer info over de line-up en de prijzen van WOO HAH! festival 2018.
Ga voor meer informatie naar www.woohahfestival.com of volg WOO HAH! op Facebook, Twitter en Instagram.