WOO HAH! maakt headliners bekend en introduceert Camp WOO HAH!

WOO HAH!

De organisatie van het grote Tilburgse hiphop-festival WOO HAH! deed er afgelopen vrijdag nog een schepje bovenop en maakte 18 nieuwe live acts bekend. Ze lanceerden  ook hun nieuwe concept: Camp WOO HAH!

Line up

Grote namen zoals onder andere Stormzy, Trippie Redd en Flatbush zombies zijn bekend gemaakt. Hiermee zijn alle headliners van het festival compleet en doet het haar status als één van de grootste Europese hiphopfestivals eer aan. Het festival vindt plaats van vrijdag 12 juli tot en met zondag 14 juli. Er zijn meer dan zestig artiesten te zien op het bijzondere terrein Beekse Bergen.

Camp WOO HAH!

Nieuw dit jaar is Camp WOO HAH! Het is een apart kampeergebied met verschillende luxe tenten en een lounge area. Wie liever gebruik maakt van goede luchtbedden of veldbedden, zit op Camp WOO HAH! goed. Op dit kamp, grenzend aan de algemene camping, kun je 2-, 4- of 6-persoonstenten met beddengoed huren. Om gebruik te kunnen maken van deze tenten is een weekendticket inclusief camping verplicht.

Tickets

Voor WOO HAH! 2019 zijn er verschillende tickets beschikbaar. Bezoekers kunnen kiezen voor een dagticket, weekendticket inclusief of exclusief overnachting. Tickets zijn verkrijgbaar op de website.