WOO HAH! x Rolling Loud kondigt laatste namen voor komende festivaleditie aan

WOO HAH

De organisatie van WOO HAH! x Rolling Loud heeft de laatste tien namen bekengemaakt waarmee het reguliere programma rond is. Naast eerder aangekondigde namen als Future, Dave, en J.Cole, zullen o.a. Coi Leray, Ho99o9, Albi X, Mula B, Ashafar en Trobi & Friends, op 1, 2 en 3 juli aanwezig zijn in Hilvarenbeek. Later volgen nog het New Talent en rand- en nachtprogramma.

Wat in het najaar van 2021, in het staartje van de pandemie, nog ongrijpbaar en onzeker voelde, is in de afgelopen periode steeds concreter geworden. Niks lijkt een succesvol WOO HAH! x Rolling Loud festival meer in de weg te staan. Over de afgelopen maanden heeft de organisatie hard doorgewerkt om een vijftigtal namen voor het festival aan te kondigen. Vandaag wordt de reguliere muziek line-up gecompleteerd met nog 10 smaakvolle Internationale en nationale artiesten. Onderdeel van deze tien artiesten zijn Amerikaanse vrouwelijke rapper Coi Leray, de punk-rappers van Ho99o9, Neerlands hit-kanon Mula B en een van de meest succesvolle producers Trobi, die onder de noemer Trobi & Friends een hele groep bevriende artiesten mee zal nemen.

Festivalwereld compleet veranderd

Ruud Lemmen, festival directeur: “In het eerste jaar na een twee jaar voortdurende de pandemie, waar de festivalwereld compleet veranderd is en de ene na de andere productionele uitdaging zich aandient, zijn we verheugd dat we een heel hard, divers en smaakvol programma aan hebben kunnen kondigen. Vandaag hebben we dit weten te completeren. De nieuwe namen passen perfect bij eerder aangekondigde internationale en nationale sterren als Future, J Cole, Playboi Carti, Don Toliver, Frenna, Trippie Redd, Polo G, Hef, Central Cee, Dave, Kevin & The Animals en al die andere namen die we reeds aangekondigd hebben.”

Ondanks dat het reguliere programma inmiddels helemaal compleet is, komen er op zeer korte termijn nóg meer aankondigingen aan. Zo zal er in de vorm van de welbekende Lil Cube stage een new talent programma van meer dan 25 artiesten bekend gemaakt worden. Ook komt de nachtclub vanzelfsprekend weer terug met een volwaardig programma.

Meer informatie

Tickets voor WOO HAH! x Rolling Loud zijn nog in beperkte mate te koop:

  • Weekend tickets incl. campsite – €239,- (incl. service fee)
  • Weekend tickets excl. campsite – €204,- (incl. service fee)
  • Friday tickets – €78,40- (incl. service fee) enkel nog VIP tickets beschikbaar
  • Saturday tickets – €100,80 (incl. service fee)
  • Sunday tickets – €100,80 (incl. service fee)

Ook zijn er nog VIP tickets te koop in verschillende gradaties voor het gehele weekend en voor alle losse festivaldagen. Voor een overzicht van de mogelijkheden en de gehele festival line-up check de website.