Word jij de nieuwe super stagiaire van Tilburg.com?

Ben jij op zoek naar een leuke stage van minimaal 2 maanden? Dan is dit de plek voor jou!

Voor de internetredactie zoeken wij vanaf juni en september

stagiaires publicatie en communitymanagement

Op de internetredactie verzamel je nieuws, evenementen, fotoreportages, agendatips, vacatures en acties uit Tilburg, en publiceert dit op diverse websites zoals Tilburg.com, Tilburgtrakteert.nl, Tilburgculinair.nl, Hapstap.nl, Rozemaandag.nl, Korteheuvel.nl, Piusplein.nl, Heyhoef.nl, Leyparc.nl e.d.
Je schrijft nieuwsbrieven en onderhoudt de social media kanalen als Facebook en Twitter.

Je hebt veel contact met onze klanten zowel telefonisch, per mail of fysiek. Je onderhoudt de contacten en verzamelt informatie bij en over de klanten.

Wij zoeken ambitieuze en enthousiaste studenten die van aanpakken weten. Je bent communicatief sterk en gaat geen gesprek uit de weg. Interesse in internet, social media en de stad Tilburg mag natuurlijk niet ontbreken. Je wilt graag ervaring opdoen in een jong en gedreven team en houdt ervan om met stadspromotie bezig te zijn. Je werkt secuur en kunt geconcentreerd werken.

Wij bieden:
– een zelfstandige rol binnen de redactie
– ruimte voor eigen inbreng en eigen stage-opdrachten
– een gezellige en informele werksfeer in een leerzame werkomgeving met leuke collega's!

Vereisten
Wij zoeken ambitieuze en enthousiaste hbo of universiteit studenten die van aanpakken weten. Je bent communicatief sterk en hebt interesse in internet, social media en de stad Tilburg. Je wilt graag ervaring opdoen in een jong en gedreven team en houdt ervan om met stadspromotie bezig te zijn. Je werkt secuur en kunt geconcentreerd werken.

Tilburg.com is in tien jaar uitgegroeid tot het grootste stadsportaal van Nederland en veruit de grootste website van Tilburg. Wekelijks verwelkomen wij gemiddeld 60.000 bezoekers die ruim 300.000 pagina's bekijken. Met nieuwsbrieven, social media en persoonljk contact bereiken wij 30.000 abonnees, 11.000 fans, ruim 5.000 followers en 700 klanten.

Interesse?
Stuur dan een e-mail met een scherpe motivatie en CV naar Monique Gianotten: monique@tilburg.com, of bel voor meer info: 013-5076489.