Workshop Fotografie met Stadswandeling

Vindt u fotografie ook zo leuk? Maar wilt u meer kennis hebben van uw eigen fotocamera? De workshops ‘Fotografie met Stadswandeling’ van Neven Fotografie zijn weer begonnen.
In deze workshop leert u in de praktijk onder begeleiding van professioneel fotograaf Raldo Neven op een prettige manier fotograferen met uw eigen camera (compact of spiegelreflex). De dag begint met een theoriegedeelte, waarin u tips en trucs krijgt die u vervolgens in de praktijk kunt brengen.

Dit in combinatie met een stadswandeling door Tilburg onder leiding van een Stadsgids. Naast uitleg over de geschiedenis van het centrum, leert u de bezienswaardigheden te fotograferen. Hierbij komen diverse onderdelen aan bod, zoals compositie, scherpstellen, portret, diafragma, sluitertijd en iso-waarde. De workshop ‘Fotografie met Stadswandeling’ duurt van 10:00 tot 17:00 uur en is inclusief lunch en 5 consumpties. Kosten €89,00 per persoon.
De volgende eendaagse workshops staan gepland, waarvoor u zich individueel kunt inschrijven:
Zondag 15 mei, zaterdag 18 juni, zondag 26 juni.  Maximaal 10 personen. Ook leuk als moederdagcadeau.

Voor meer informatie of inschrijven neem contact op via info@nevenfotografie.nl of kijk op www.nevenfotografie.nl (telefoonnummer 06-24531842). Meld u aan voor de nieuwsbrief.