Workshops, lezingen en meer: 2e editie Nationale Nederlandse Netwerk Dag staat voor de deur

NNND

Tijdens de 2e editie van de Nationale Nederlandse Netwerk Dag op woensdag 2 oktober 2019 in het Willem II stadion in Tilburg biedt de NNND je de gelegenheid om meer uit je netwerk te halen! Inclusief uitgebreide kennis van experts d.m.v. workshops en lezingen op het gebied van professioneel netwerken, en de laatste trends in de zakenwereld!

De zakenwereld kent snelle veranderingen. Een goed en breed netwerk biedt meer mogelijkheden om hierop in te spelen. De organisaties Mastermind Family, Crovv en TEDxYouth@Nijmegen slaan de handen ineen om deze speciale dag te organiseren, met als doel om de juiste bindingen te creëren naar de toekomst, denk aan persoonlijk, zakelijk of beide.

Netwerken en inspireren

De drie organisaties hebben samen een groot en bekend netwerk en zijn daarmee bereid ook samen te werken. De krachten van de drie organisaties zijn verschillend, maar daardoor erg breed; van het opzetten van een hechte community van succesvolle ondernemers door de Mastermind Family, het nationale en internationale online videoplatform van Crovv, en het organiseren van TEDx events, met in afgelopen mei 2018 als open event de ‘50 Billion Dollar Man’ Dan Peña… En dit zijn maar enkele onderdelen die deze samenwerking veelbelovend en effectief maakt. Het thema is dan ook “Netwerken en Inspireren” daarbij zijn er vanzelfsprekend ook enkele inspirerende sprekers bij.

Over NNND

De Nationale Nederlandse Netwerk Dag (NNND) is een terugkerend evenement, dat jaarlijks gelijktijdig georganiseerd gaat worden. NNND is voor ondernemers, werkzoekenden, studenten en iedereen die baat heeft bij het vergroten van zijn of haar netwerk. Tijdens deze dag wordt je kennis vergroot over diverse vormen van netwerken; zowel offline als online. Internationale, nationale en lokale sprekers delen hun kennis en ervaring op het gebied van netwerken. Ook netwerkorganisaties, commercieel en niet-commercieel, kunnen zich tijdens deze dag presenteren. NNND staat in het teken van het delen van kennis en zet in op het versterken en professionaliseren van netwerkvaardigheden.

Vorig jaar waren er sprekers zoals de Networking Charles Ruffolo en Mastermind Coach Michael Pilarczyk aanwezig, zij deelden hun kennis over het belang van netwerken in de professionele zakenwereld. “Netwerken betekent niet per se wie je kent, maar wie jou kent” aldus de Charles Ruffolo. Dit jaar belooft het een mooie editie te worden. De organisatie verwacht naar schatting 200 tot 250 gasten. Altijd al effectief willen netwerken? uw bedrijf op de kaart zetten? Benieuwd naar de wereld van morgen? We Connect!