Workshops, lunch & diner: nieuw concept De Branding opent bij Velerlei

de branding

Donderdag 14 februari openen OntwerpCirkel en Te Gekke Etentjes hun nieuwe stek genaamd de Branding aan de Nieuwlandstraat 47-01 (Velerlei) in het centrum van Tilburg. Op deze bijzondere locatie kunnen groepen terecht voor workshops, activiteiten en/of een heerlijk diner/lunch. Waan jezelf in de zee, het strand of op de gezellige boulevard.

Nina Hovers, eigenaresse van Te Gekke Etentjes en Odette Payens, eigenaresse OntwerpCirkel openen samen deze unieke locatie in conceptstore Velerlei. Bij De Branding kun je terecht voor workshops 3-d printen/ 3-d pen tekenen/ solderen (voor jong en oud). Maar ook voor het huren van ruimtes: de Boulevard, Het Strand en/of De Zee. Of kom met een groep lunchen, je verjaardag vieren, een escapediner houden, borrelen met livemuziek of vergaderen met je blote voeten in het zand.

Bijzondere diners

Nina Hovers organiseerde 7 jaar geleden voor het eerst een drietal diners op bijzondere plekken in en op de Piushaven van Tilburg (op een boot, op een ‘eiland’). Voor Nina zijn onconventionele plekken, gebieden en gebouwen in en rondom Tilburg altijd de inspiratiebron voor het bedenken van een nieuw te gek etentje of uitje.

Op dit moment organiseert ze naast diners ook activiteiten, workshops, vergaderingen, congressen, een lunch en/of een borrel om de dag compleet te maken, telkens weer op al die bijzondere plekken. Vanaf 14 februari kunnen groepen ook terecht op haar eigen bijzondere locatie: de Branding.

Workshops

Odette Payens is grafisch ontwerper en verzorgt (techniek)kinderfeestjes en workshops voor jong en oud. Grafisch ontwerpen en het verzorgen van kinderfeestjes en workshops zijn voor Odette de ideale combinatie. Zo kan zij haar eigen creativiteit kwijt én overbrengen aan anderen. Daarnaast verzorgt zij ook technieklessen voor basisscholen, voortgezet onderwijs en BSO. Van boren, zagen en bouwen tot 3D-pen tekenen, graveren, solderen of zelfs 3D printen.

Ook zo benieuwd waarom het de Branding heet? Loop na 14 februari gerust eens binnen en kom een kijkje nemen.