XL carpaccio, paasboxen, high tea en meer: de lekkerste paasmenu’s van de Tilburgse horeca voor thuis

Pasen staat weer voor de deur! En aangezien de deuren van de horecazaken in Tilburg nog steeds gesloten zijn, brengen ze heerlijke paasontbijtjes, -brunches, -lunches en -diners naar je thuis. Benieuwd bij welke horecazaken je paasmenu’s kunt laten bezorgen of afhalen? Wij hebben een fijn overzicht voor je gemaakt. 

Uitgelichte paasacties

Paasbox van De Heeren van de Haven

De Heeren van de Haven, oftewel Eethuis Twintig, Bikken & Bakken en Huize Geers, ontzorgen je totaal tijdens Pasen. Voor €24,50 per persoon kun je een paasbox bestellen met alles wat je nodig hebt voor een paasbrunch. Dit is inclusief feestelijke aankleding zoals servetten en een tafelloper. Maar wat nog belangrijker is: de inhoud van de paasbox. Zo geniet je van een smoothie, paasbroodjes, soep, chocolade eieren en veel soorten beleg. Denk aan Japanse eiersalade, Noordzeesalade, gekookte ham, zolderspek, brandnetelkaas en aardbeienjam met tonkaboon. Maar dat is nog lang niet alles!

Paasbrunch- of diner van Stadsbrouwerij013

paasmenu stadsbrouwerij 013

De keukenhelden van Stadsbrouwerij013 hebben een heerlijk paasmenu voor je samengesteld zodat je hier thuis van kun genieten. Het menu is een volwaardig viergangenmenu voor de brunch of diner. De keukenbrigade van Stadsbrouwerij013 doet de voorbereidingen, jij hoeft het thuis alleen maar af te maken. Extra fijn: luxe paasaankleding wordt meegeleverd. Denk aan kaarsen, menukaarten, een welkomstkaart een kunstwerkje en veel meer. Maar nog belangrijker: het menu. Dat bestaat bijvoorbeeld uit tataki van rund, iberico kotelet en veel meer. Zo’n viergangen paasmenu kost €45,- per persoon. Ook is het mogelijk om een bierarrangement bij te bestellen.

Luxe paasbox van Lunchroom de Katterug

Ook Lunchroom de Katterug heeft een heerlijke luxe paasbox samengesteld. De paasbox kost €19,50 per persoon en bestaat onder andere uit een verse smoothie, macarons, gekookt ei, carpacciowrap, pancakes met Nutella, Paasbrood en veel meer. Ook hebben ze een kidsbox voor €7,50 per kind bestaande uit een pancake met Nutella, melkchocolade ei, vers fruin, minicroissant en meer.

Je kunt je lunchbox van Lunchroom de Katterug bestellen via deze website. Daar vind je ook meer informatie over bestellen en afhalen (dat kan bij Smaak Lokaal in Rijen. Deze zaak is van dezelfde eigenaar als Lunchroom de Katterug).

Ontbijtbox, gourmetschalen en XL carpaccio van Perron 3

Ook Perron 3 in de Reeshof pakt uit met Pasen. Je kunt dan ook van alles bestellen tijdens Pasen. We zetten het voor je op een rijtje.

  • Ontbijtbox gevuld met allerlei lekkernijen (ook vegetarisch mogelijk) voor €17,50 per persoon
  • Verschillende gourmetschalen met malse vleessoorten van topkwaliteit. Zo’n schaal heb je al vanaf €9,95 per persoon
  • Carpaccio XL: dé topper voor de carpaccioliefhebber. Je krijgt een schaal met 300 gram carpaccio voor €17,95 per schaal

Bestellen kan via info@perron3-reeshof.nl of bel tijdens openingstijden met 013-2070011.

Ook leuk: Perron 3 heeft grote chocolade paaseieren gevuld met een milkshakesmaak naar keuze.

Luxe paasbrunch van Camping Breehees

Paasbrunch Camping Breehees

Camping Breehees en Keurslagerij Van Hest hebben de handen ineen geslagen voor een heerlijke paasbrunch. De goedgevulde brunch kost €26,95 per persoon en is te bestellen vanaf twee personen. De brunch bestaat uit verse jus, broodbeleg zoals beenham, belegen kaas en zoetwaren, broodjes, een eitje, pancakes, aspergesoep, pasteitjes met kippenragout, quiche, gerookte zalk, rosbief, carpaccio, vitello tonato, zoetigheden en veel meer.

High tea van Tuinhuis Culinair tijdens Pasen

paas high tea tuinhuis culinair

Tuinhuis Culinair heeft tijdens Pasen een heerlijke high tea voor thuis. Deze high tea kost €24,75 per persoon. De high tea bevat onder andere een soepje, desembrood, focaccia, kip kerriesalade, een schaaltje vis (waaronder zalmmouse met garnalen), een schaaltje vlees (waaronder gerookte ribeye), quiche, verse jus, homemade icetea en meer.

Paasbrunch van La Nouvelle Auberge

Vier Pasen met met de Paasbrunch van La Nouvelle Auberge

Huisgemaakte salades, quiche, gravad lax, smoothie, chocolademousse en veel meer. Klinkt goed toch? La Nouvelle Auberge heeft weer een heerlijke paasbrunch voor thuis samengesteld. De brunch kost €19,50 per persoon. Ook hebben ze voor kinderen een brunch voor €9,50 per kind. Zowel afhalen als thuis laten bezorgen is mogelijk. Extra leuk: een aantal Tilburgers die bestellen krijgen als verrassing de paashaas op bezoek.

Meer heerlijke paasmenu’s voor thuis

Maar er zijn veel meer Tilburgse horecazaken die inspelen op Pasen.

  • Het Elfde Gebod: paasbox met heerlijke lekkernijen voor €19,50 per persoon
  • Klooster Nieuwkerk: paasbrunch en kinderpaasbrunch voor thuis
  • Café-Restaurant The Talk: paasbrunch voor €19,75 per persoon
  • Anvers: goed gevulde brunch box voor €15,75 per persoon
  • Cinecitta: paasbrunch en een bioscoopfilm op de bank voor €19,50 per persoon (zonder film) of €24,50 (met film)
  • Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg: afhaalbrunch voor €59,50 per twee personen
  • Prins Heerlijk: complete paasbrunch voor thuis voor €27,50 per persoon (kinderen voor €13,50 per kindje inclusief traktatie)
  • De Groene Vlinder: paasontbijt, chocolade fondue, high tea en meer
  • Stad Parijs: plateau de Paris voor €22,50 per persoon of plateau de Paris luxe voor €32,50 per persoon
  • Kok Verhoeven: brunchbox voor twee personen voor €59,50 of een surprisemenu voor €42,50 per persoon
  • A&C Hapjes: paasbrunch voor €18,95 per persoon
  • Eetwinkel Verzot: rijk gevulde paasbrunch voor ¼19,95 per persoon en andere delicatessenproducten
  • Pulcinos: lunch- en dinerbox inclusief likeur, bubbels en wat lekkers bij de koffie te bestellen via info@pulcinos.nl
  • Jaxx Marina: paasbox voor €55,- per persoon
  • De Burgerij: ontbijt, brunch, diner, delicatessen, oesters en veel meer
  • Pig&Rye: lunchmenu met kreeft, wellington en veel meer
  • Lunchcafé Nieuwland: paasbroodtas met allerlei lekkernijen
  • Stapperij de Korenbloem: brunchplank voor twee personen voor €19,50 per persoon
  • Koppig Brunchcafé: goedgevulde brunchbox voor €19,50 per persoon

Heb jij meer lekkere paasmenu’s voor thuis gezien die je graag met heel Tilburg wilt delen? Stuur dan een mailtje naar info@tilburg.com.

Meer informatie

Het is niet alleen de horeca die je tijdens Pasen kunt steunen. Zo heeft Meesterbakker van Iersel een pick-up point, kun je bij chocolatier Friandries heerlijke designerpaaseieren en veel meer kopen en heeft Albert Heijn XL een groot paasassortiment.

Oftewel: Tilburg heeft rondom Pasen genoeg te bieden. Geniet er dan ook met volle teugen van!