You better shape up: hitmusical Grease déze zomer bij De Schouwburg!

You’re the one that I want! Tilburg hou je vast, want de hitmusical Grease komt naar De Schouwburg. Van 21 juli tot en met 30 juli, tijdens de Tilburgse kermis dus, stroomt De Schouwburg tien keer vol voor een van de langstlopende musicals ooit. Lees snel verder!

Grease de Hitmusical

Het verhaal blijft een klassieker: Danny en Sandy ontmoeten elkaar op vakantie en een wervelende zomerromance volgt. Na een verdrietig afscheid worden de twee onverwachts herenigd. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van de vakantie te zijn, maar is onderdeel van een stoere groep vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee weer samenbrengen, maar voor hoelang? Al in 1972 werd de musical voor de eerste keer opgevoerd. In 1978 werd deze verfilmd en een hit in ons land.

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Je kunt de musical tien keer bezoeken tijdens de Tilburgse kermis. Met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits wordt het een groot feest. Kaartjes zijn nog beschikbaar en kun je scoren vanaf €55,50 voor 3e rang kaartjes. Voor 2e rang kaartjes betaal je €59,00 en 1e rang kaartjes kosten €62,50. Klik hier voor tickets!

Winactie

Wil jij graag naar Grease de Hitmusical? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Wij mogen namelijk 2 x 2 kaartjes weggeven! Check de prijsvraag hier!

Extra leuk

Kom in de stemming van Grease met een unieke foto in stijl! Een uur voor de voorstelling kun je samen met zingende fotografen een eigen Grease foto maken in de foyers. Je krijgt je eigen Grease foto mee in een fotokader om thuis te bewaren. Op de volgende voorstellingsdagen zijn zij aanwezig: vrijdag 21 juli 20:15, zaterdag 22 juli 20:15, zondag 23 juli 20:15, woensdag 26 juli 20:15 en zaterdag 29 juli 15:00.

Meer informatie

Wil jij graag meer weten over deze musical? Check dan snel deze website.