Young Business Club Willem II presenteert nieuw bestuur

young business club willem II

Young Business Club Willem II presenteert het nieuwe bestuur. Met het aftreden van voorzitter Mike Lelieveld (2manydots), secretaris Tim Delmee (De Voort Advocaten) en algemeen bestuurslid Jaap van Ham (Café Polly Maggoo) maakt het bestuur plaats voor een aantal nieuwe gezichten.

Samenstelling bestuur

Rob Haenen (FLOOW2) was de afgelopen twee seizoenen actief als penningmeester van de Young Business Club. Komend seizoen neemt hij het stokje van Mike over en begint hij aan zijn eerste jaar als voorzitter.  De functie van penningmeester wordt overgedragen aan Mark van Etten (Van den Hout & Van Etten Financieel Advies) en Stijn van der Burgt (Fysio Binnenstad) zal komend seizoen de functie van secretaris gaan vervullen. Noortje Westendorp (Tilburg.com) blijft voor het derde seizoen op rij actief als algemeen bestuurslid. Nick van Mourik (Cheaque) maakt het bestuur compleet en treedt aan als algemeen bestuurslid.

Herkenbare en eigen identiteit

De focus van het nieuwe bestuur zal hoofdzakelijk liggen op het ‘serieus gezellig’ maken van de Young Business Club. Er wordt een balans gemaakt tussen serieus netwerken en gezellig een koud biertje drinken onder het genot van een mooie pot eredivisie voetbal, of tijdens één van de evenementen van de Young Business Club.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het werven van nieuwe leden en het verbeteren van de Young Business Club uitstraling in het Koning Willem II stadion. Er wordt gestreefd naar het creëren van een eigen Business Club met een herkenbare identiteit. Betrokkenheid bij de leden om new business te stimuleren en het toegankelijk en bereikbaar maken van de Young Business Club voor leden en niet-leden zijn hierbij belangrijke pijlers.

Wil je meer informatie over de Young Business Club en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Kees Visser door te mailen naar kees.visser@willem-ii.nl.