YouTube helden in de Amstel Bierhal

YouTube helden

Dit jaar heeft de Amstel Bierhal een nieuw programma op de woensdag. Er komen YouTube helden naar de Tilburgse Kermis. Denk aan namen als: KOOLEIN, Ponkers en Linda de Munck.

Fotobijschrift: KOOLEIN, één van de YouTube helden die zijn opwachting zal maken bij YouTube helden

fotograaf: Elwin Wientjes

Amstel Bierhal

De Amstel Bierhal vindt dat er voor de leeftijdsgroep 8-14 jaar te weinig programma is op de kermis. Dus kwamen ze met het idee van de YouTube helden. “Dit komt doordat mijn zoon Jaap van 10 hij net als alle kinderen van zijn leeftijd als het kan zoveel mogelijk op youtube zit.” Aldus Jeroen Rosenberg van de Amstel Bierhal.

Zijn zoon was niet te spreken over het aanbod van artiesten in de bierhal. “Pap waarom haal je nooit geen echte sterren naar de Bierhal?” Vervolgens is Jeroen bij de YouTube Gathering gaan kijken. Hij heeft daar diverse gesprekken gevoerd met bijvoorbeeld Evert Muis van Skoften.

Programma

Zo kwam het programma van YouTube helden tot stand met grote namen als: KOOLEIN, Ponkers, Linda de Munck (kanaal over seksualiteit), Jacky Provenzano van Nooitmeertv. Deze namen samen zijn al goed voor 700.000 abonnees. Er zullen nog meer namen worden toegevoegd aan het programma.

De entree is gratis net als alle andere dagen. Voor meer info blijf je de facebookpagina van de Amstel Bierhal in de gaten houden.

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!