Yuverta mbo organiseert seminar over de toekomst van onze steden

Op donderdagavond 4 april 19:00 uur is het zover: Studenten van de opleiding Adviseur duurzame leefomgeving organiseren een seminar over de toekomst van onze steden. De studenten worden uitgedaagd om hun kijk op de stad in 2050 te delen. Lees snel verder!

De creativiteit van de studenten wordt geprikkeld en ze worden uitgenodigd om hun eigen visie te verbeelden in een visueel ontwerp. Denk aan thema’s zoals stedelijke mobiliteit, groene ruimtes, duurzaamheid en technologische integratie. Hoe ziet hun ideale stad eruit?

Het hoogtepunt van de avond? De presentaties en discussies rondom de diverse visies op de stad van de toekomst. Studenten leggen uit waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt en hoe hun stad een antwoord biedt op de uitdagingen van morgen.

Frisse blik

Dus, ben jij ook benieuwd geworden naar de frisse blik van onze studenten op de stad van de toekomst? Kom dan naar het seminar op 4 april om 19:00(?) aan de Spoorlaan 21J te Tilburg. De studenten en docenten van Yuverta mbo Tilburg kijken ernaar uit om samen de stad van morgen te verkennen.

Over Yuverta mbo Tilburg

Bij Yuverta mbo Tilburg geloven we in het stimuleren van creativiteit, innovatie en ondernemerschap bij onze studenten. We zetten ons in voor hoogwaardig onderwijs en willen bijdragen aan een duurzamere en inclusievere samenleving. Ben je benieuwd geworden naar meer? Neem dan contact op met de locatieadviseur van Yuverta mbo Tilburg, Lotte de Laat. Te bereiken via l.de.laat@yuverta.nl