Zes cheetawelpjes zetten eerste stapjes buiten in Safaripark Beekse Bergen

Beekse Bergen

De zes cheetawelpjes die recent werden geboren in Safaripark Beekse Bergen hebben hun eerste stapjes buiten gezet. Mannetjes Pikachu, Onix, Jynx en Ajabu, en vrouwtjes Nyah en Bomani mochten samen met moeder Kate het buitenverblijf ontdekken. Dit leverde mooi beeldmateriaal op, kijk je mee?

Drie van de jongen zijn geadopteerd door Kate, nadat hun eigen moeder niet voor ze kon zorgen vanwege haar gezondheid. Hieronder twee foto’s van de jonge cheeta’s.

 Beekse BergenBeekse Bergen

Deze welpjes (en meer) bezoeken

Zin om een dagje Safaripark Beekse Bergen te bezoeken om bijvoorbeeld deze welpjes te bekijken? En vind je het ook leuk om binnenkort naar de Efteling te gaan? Dan hebben wij een mooie tip: de combitickets van Citymarketing Tilburg. Voor een bezoek aan beide parken betaal je samen €60,-. Daarmee profiteer je van een korting van €12,- per combinatieticket. De tickets zijn te bestellen via deze website.

Werken bij de Beekse Bergen?

Lijkt jou het nu leuk om deel uit te maken van het team? Dat kan! Er staan nog diverse vacatures open die jij kan vervullen. De vacatures vind je via deze link. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Beekse Bergen. De tickets zijn te bestellen via deze website.