Zes nieuwe eetzaakjes die binnenkort in Tilburg openen

eetzaakjes

Eettentjes, winkels, burgertenten, restaurants, het is soms allemaal niet meer bij te houden wat er opent in de Tilburgse binnenstad. Daarom zetten we voor je in een handig overzicht welke nieuwe zaken je binnenkort in het centrum kunt verwachten. 

Foto: Facebookpagina Don’s Noodle Shop

Ran-D in de Spoorzone

Na jarenlang aan het roer te staan van Kaldi in de Willem II Straat (deze zaak werd onlangs overgenomen), heeft Randy Hoekwater sinds kort zijn eigen zaak in de Spoorzone geopend: Ran-D. Hij trekt in bij yoga-massagezaak Sooss. Wat je kunt verwachten: een heerlijke kop koffie, broodjes en een kop soep. Op de bovenverdieping wil hij zich op muziek gaan richten en concerten organiseren. Meer informatie lees je in het artikel van Brabants Dagblad.

Five Guys op het Pieter Vreedeplein

Burger King is inmiddels open en dat is niet al het burgergeweld dat Tilburg te wachten staat. Begin december opent hamburgerketen Five Guys namelijk een vestiging in de voormalige Mango op het Pieter Vreedeplein.

Nieuwe invulling Frank & Vrij Willem II Straat

In het pand waar voorheen Frank & Vrij was gevestigd, opent binnenkort een reizigers- en pizzabar. In gesprek met Brabants Dagblad vertelt Kim van der Hoff over het concept. Je kunt er binnenkort terecht voor bijvoorbeeld Guacamole pizza’s uit Mexico, Indiase of Thaise pizza of eentje met falafel.

Restaurant Jaxx Marina opent aan de Piushaven

Het duurt nog eventjes, maar dan is de Piushaven een nieuw restaurant rijker: Jaxx Marina. Het restaurant neemt Heaven’s Kitchen over en gaat vanaf eind dit jaar het volledige pand verbouwen. Begin maart wil Jaxx Marina over. Meer over het concept lees je op de website van Brabants Dagblad.

Tilburg krijgt eigen noodleshop

Een wens voor vele Tilburgers met een voorliefde voor de Aziatische keuken gaat binnenkort in vervulling. Don’s Noodle Shop opent aan de Langestraat, waar voorheen Cupcake Addicts was gevestigd. Het wordt een gezellig homemade eetzaakje waar je ook fantastische gerechten kunt afhalen. Met heel veel vegetarische gerechten en alles dagvers. Ook over dit concept lees je meer in het Brabants Dagblad.

Chocolate Company Café aan het Stadhuisstraat

In december opent Chocolate Company Café een vestiging aan het Stadhuisplein. Vanaf dan kun je genieten van dit chocolade paradijs midden in het centrum van Tilburg. Je kunt er high tea-en, high choc-en en ook lekker lunchen.