Zet een nieuwe stap: de leukste management functies in (regio) Tilburg

management functies in Tilburg

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Ben je op zoek naar een management functie en dan ook nog het liefst in (regio) Tilburg? Wij helpen je verder! Deze week zetten we namelijk vijf managementfuncties voor je op een rijtje. Van floormanager bij een tof restaurant tot facilitair manager bij een top hotel.

Foto: Mercure Hotel Tilburg Centrum

Ben jij op zoek naar een andere baan? Vergeet dan niet onze vacaturebank te bekijken. Hier vind je meer dan 190 toffe vacatures in en rondom Tilburg.

Management functies in Tilburg

#1 Hofkens HIG zoekt rayonleider

Familiebedrijf Hofkens HIG is op zoek naar een nieuwe rayonleider. Als rayonleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden bij diverse klanten die binnen jouw portefeuille vallen. Je zorgt ervoor dat je jouw medewerkers op de juiste manier motiveert om de afgesproken kwaliteit te kunnen realiseren en-/of behouden. Geen dag is hetzelfde! Wil je meer weten over deze functie? Bekijk de vacature hier.

#2 EVE zoekt een bedrijfsleider

Een van de mooiste restaurants van Tilburg is op zoek naar een bedrijfsleider! Binnen deze functie bij EVE geef je leiding door zichtbaar te zijn op de werkvloer. Jij kunt de medewerkers zo motiveren dat elke gast zich meer dan welkom voelt en de medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. Je bent een teamplayer en kunt een team bouwen. Is dit waar jij naar op zoek bent? En heb je ruime ervaring als leidinggevende? Bekijk dan hier de vacature en solliciteer direct!

#3 Mercure Hotel Tilburg Centrum zoekt facilitair manager

Wil jij werken bij een van de mooiste hotels van de Tilburgse binnenstad? Dat kan! Mercure Hotel is namelijk op zoek naar een facilitair manager. Binnen deze functie geef je onder andere leiding aan de afdelingen algemene dienst en housekeeping. Daarnaast onderhoud je relaties met leveranciers en draag je zorg voor de voorraad, offertes en leveringen. Meer weten? Check hier de vacature!

#4 Lokaal Zeven zoekt floormanager

Op zoek naar een management functie in de horeca? Lokaal Zeven, gelegen midden in het centrum van Tilburg, is op zoek naar een floormanager. Heb jij een ‘hands-on’ mentaliteit, ben je loyaal, beschik je over een dosis humor en vind je het geen probleem om gezelligheid met professionaliteit te combineren? Bekijk dan snel de vacature!

#5 De Enssieg groep zoekt projectmanager

Als projectmanager bij De Enssieg Groep ben je dé contactpersoon voor zakelijke opdrachtgevers in Nederland én België. Je bent verantwoordelijk voor projecten van begin tot eind, waarbij je nauw contact onderhoudt met je collega’s op kantoor in Tilburg. Past dit in jouw straatje? En heb je ook al ervaring als projectleider en als leidinggevende? Lees dan hier meer en solliciteer direct!

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: