Zet je moeder in het zonnetje: 15x verrassende (cadeau)tips

Moederdag

Wij hebben natuurlijk allemaal de beste en liefste moeder van de hele wereld. En daarom mogen we haar af en toe echt wel een keer in het zonnetje zetten, zéker tijdens Moederdag. Heb jij nog geen tijd gehad om een cadeau te kopen? Of heb je even helemaal geen inspiratie? Wij hebben een aantal hele leuke cadeautips en Moederdag activiteiten voor je op een rijtje gezet!

Uitgelichte tips

#1 Zoete Kaart

Tilburg is een nieuw cadeauconcept rijker! Bij Zoete Kaart kun je een lekkere (en gezonde) koek voor iemand bestellen plus een persoonlijke boodschap op een leuke kaart. Mocht je hier je moeder mee willen verrassen op Moederdag, bestel dan voor vrijdag 10 mei 13.00 uur. Dan is jouw lieve cadeau nog op tijd binnen!

#2 Friandries

Chocolade is altijd goed! En chocolade van Friandries is nog veel beter. Verras jouw moeder deze Moederdag bijvoorbeeld met een doos vol bijzondere bonbons. Benieuwd welke heerlijke smaken je in de winkel aan de Willem II-straat kunt krijgen? Neem dan alvast een kijkje op de website.

#3 De mooiste bos bloemen

Een bosje bloemen is natuurlijk altijd goed! Bij GroenRijk Tilburg hebben ze nu speciaal voor Moederdag een ‘2+1 gratis actie’ op de meest kleurrijke bloemen. Bijvoorbeeld de Sundaville, Kaapse Malva, Fuchsia’s en Hortensia’s. Bekijk de folder van mei voor alle groene moederdagacties van GroenRijk.

#4 Kaartjes voor het theater

Iets geven is altijd leuk, maar samen iets doen is misschien nog wel leuker. Bij Theaters Tilburg staan de komende tijd nog genoeg gave voorstellingen op het programma waar je samen met je moeder naartoe kunt gaan. Super leuk als cadeau voor Moederdag! Extra tip: op maandag 13 mei wordt het nieuwe theaterprogramma voor 2019-2020 bekend gemaakt. Wil je daar nog even op wachten? Ga dan voor de theatercadeaubon.

#5 Samen naar Spruit Cinema

Wil je op Moederdag iets leuks doen met jouw moeder/vrouw/oma samen met de kids? Spruit Cinema organiseert een kinderfilmfestijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Naast de de films zijn er ook gezellige activiteiten en lekkere versnaperingen. Wil jij meer weten of alvast een kaartje kopen? Kijk dan even op deze pagina.

Nog meer tips

Staat dé ideale tip er niet bij? Help je mede-Tilburger en laat een reactie achter!