Zeven tattoo artiesten tatoeëren voor Jermaine de Wind in Tilburgse tattooshop

tattoo for jermaine

We kennen inmiddels allemaal Jermaine de Wind uit Tilburg, de 27-jarige sportinstructeur die onlangs een crowdfundactie startte om zich te laten behandelen tegen een hele heftige vorm van kanker. Hij haalde in een paar weken ruim €150.000,- op, kon zijn behandeling starten in Amerika en gelukkig slaat de behandeling aan. Om zijn behandeling te voltooien heeft Jermaine nog zo’n €100.000,- nodig.

Op donderdag 25 mei dragen zeven tattoo artiesten hun steentje bij. Initiatiefnemer van Tattoo for Jermaine is Bob Rijnja, eigenaar van het succesvolle Bobson Ink aan de Hart van Brabantlaan. ”Het verhaal van Jermaine greep me erg aan. Ik heb vroeger met hem samen bij de KFC in Tilburg gewerkt en toen ik het nieuws hoorde heb ik meteen geld gedoneerd. Toch had ik constant het gevoel dat ik meer voor die jongen kon betekenen. Daarom ga ik met zes andere artiesten een dag lang tatoeëren voor Jermaine.” De volledige opbrengst gaat naar Stichting Main Life.

Tattoo for Jermaine

Bob timmert met zijn tattooshop behoorlijk aan de weg en pakt prijzen over de hele wereld. Hij heeft dan ook meerdere artiesten binnen zijn netwerk enthousiast weten te maken voor deze actie. ”Op donderdag 25 mei kunnen mensen van 10:00 – 22:00 uur langskomen bij ons in de shop. Zij kunnen hun tattoo ideeën bij ons kwijt, wij maken een ontwerp en gaan de tattoo meteen zetten.”

Er zijn een aantal spelregels verbonden aan de actie. Zo worden er enkel tatoeages van tussen de 10 en 15 centimeter gezet en worden er prijzen vanaf €100,- gehanteerd. Uiteraard is een vrije donatie ook mogelijk.

Deelnemende artiesten zijn:

Wil je geen tatoeage maar toch je steentje bijdragen? In de shop staan collecteboxen waarin je jouw bijdrage kunt deponeren.