Zeven weetjes over Biënnale Brabant

leden

Biënnale Brabant is een grote internationale kunstexpositie die momenteel te vinden is in de Koepelhal. Je vindt er van alles: van schilderijen en beelden tot glasobjecten en sculpturen. We hebben zeven leuke weetjes over de Biënnale Brabant 2015 voor je op een rijtje gezet.

 1. Het laatste weekend

  Dit weekend is je laatste kans om de Biënnale te bezoeken. De expositie, die in totaal 17 dagen duurde, is geopend van 11:00 tot 18:00 uur.

 2. Nationale en internationale kunstenaars

  Er hangt kunst van meer dan 50 nationale en internationale kunstenaars waaronder Rabarama, David Begbie en Jeffrey Robb. Om alvast een impressie krijgen van de bijzondere kunst en kunstenaars, check je deze catalogus met allerlei interviews met de kunstenaars.

 3. In de Koepelhal

  De Biënnale wordt in een van de meest kenmerkende gebouwen van Tilburg gehouden, de Koepelhal. In de Koepelhal vind je ongeveer 3.000 m2 aan bijzondere kunst en verlichting.

 4. Bezoekers

  Afgelopen zondag waren er meer dan 3500 bezoekers aanwezig. Een drukke bedoeling dus. Gelukkig is er in de Koepelhal ruimte genoeg.

 5. Hapjes en drankjes

  Bij de Biënnale Brasserie kun je lekker eten en drinken. De Brasserie is gestyled door Fatboy, dus je kunt er ook heerlijk zitten.

 6. Gratis entree

  Ben je klant bij de Rabobank? Dan heb je geluk! De Rabobank is namelijk de hoofdsponsor en daarom geven zij al hun klanten twee gratis kaartjes. Voor iedereen die geen klant is bij de Rabobank bedraagt de entréé maar €6,- als je je kaartje online bestelt. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

 7. Foto’s

  Vorige week heeft Tilburg.com een fotograaf naar de Biënnale gestuurd. Hij maakte een aantal bijzondere kiekjes van al het moois dat je in de Koepelhal kunt vinden.