Zevende editie Verbeeten Challenge verplaatst naar april 2021

Verbeeten

De zevende editie van de Verbeeten Challenge in Tilburg is opnieuw verplaatst. Oorspronkelijk zou de challenge plaatsvinden in april 2020. Vanwege het coronavirus verplaatste de organisatie het naar 20 september. Echter wordt ook deze datum geannuleerd en zal de Verbeeten Challenge op zondag 11 april 2021 plaatsvinden. 

Inschrijven

Ook voor de organisatie is dit een vervelend bericht.  Maar gezondheid en veiligheid van deelnemers, publiek en vrijwilligers staat op één! Wel heeft men nu langer de tijd om zich in te schrijven voor de challenge. Dat kan op de website van de Verbeeten Challenge. Voor slechts € 17,50 (kinderen €5,-) doe je mee aan een mooi, sportief evenement tegen kanker. De start is bij het Instituut Verbeeten in Tilburg.

Hyperarc

De volledige opbrengst gaat naar Hyperarc-onderzoek. Met de Hyperarc is een patiëntvriendelijkere scan mogelijk. Verwachting is dat patiënten met hersentumoren dan minder bijwerkingen ervaren, zoals geheugenproblemen. Dat onderzoek kost geld, veel geld. Jouw bijdrage is meer dan welkom. Schrijf je daarom snel in!