Zin in een Jantje Rood? Broodje Jantje bezorgt doe-het-zelf-pakketten voor thuis!

broodje jantje

Geen Tilburg Zingt, feestjes op de Korte Heuvel, Koningsspelen en vrijmarkten dit jaar. Koningsdag is dit jaar wegens het coronavirus omgedoopt tot Woningsdag. Oftewel: we maken er thuis maar het beste van. Bonheur Horeca Groep speelt hier handig op in: om Woningdag 2020 wat aangenamer te maken, gaan ze Broodjes Jantjes thuisbezorgen op zondag 26 april. 

Broodje Jantje heeft namelijk een bijzondere relatie met Koningsdag. Toen de Koninklijke familie in 2016 Tilburg aandeed, noemde Prins Constantijn het broodje fenomenaal. Uiteraard kun je ook bij de verschillende evenementen tijdens Koningsdag vrijwel altijd ergens een Broodje Jantje scoren. Of dit nou bij de zaak op het Pieter Vreedeplein was (die helaas is gesloten) of op een van de evenementen. Broodje Jantje is aanwezig in de stad.

Doe-het-zelf-pakketten

Sinds 1965 bakt Jantje de verrukkelijke Jantje burger: speciaal gekruid gehakt + krokant laagje, gebakken uien en een pittige tomatensaus op een lekker vers broodje! Wereldberoemd in Tilburg onder de naam ‘Jantje Rood’. Ter gelegenheid van Woningsdag 2020 bezorgt Broodje Jantje het “doe-het-zelf pakket” aan huis met daarin alle benodigdheden om thuis te genieten van het Broodje. Uiteraard voorzien van instructies zodat je het Jantje volgens origineel én geheim recept kunt serveren.

Het “doe-het-zelf pakket” is te bestellen vanaf vier Jantjes en kost €3,90 per burger, uitbreiden is natuurlijk mogelijk. In de box vind je natuurlijk de wereldberoemde burger van speciaal gekruid gehakt en krokant laagje, een ui, verse zachte bolletjes én de pittige tomatensaus volgens geheim recept. Oftewel alles wat je nodig hebt om thuis de genieten van de wereldberoemde Jantje Rood.

Goed om te weten: het pakket is ook in een vegetarische variant te bestellen.

Thuis laten bezorgen of afhalen

De Jantjes zijn online te bestellen tot en met vrijdag 24 april 12:00 uur. Betalen gebeurt contactloos via een betaalverzoek dat vooraf per SMS wordt gestuurd. Vervolgens worden de Jantjes op zondag 26 april gratis aan huis bezorgd binnen Tilburg. Woon je niet in Tilburg? Dat is geen probleem, want ophalen is ook mogelijk op zondag tussen 13:00 – 15:00 uur bij Auberge du Bonheur. Bekijk voor meer informatie de website.